Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: REBOZO I REBOZO PAM

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno REBOZO I REBOZO PAM

zanima me koja je razlika između Rebozo marame i rebozo pam?je li to tanko platno pogodno za ljeto i kakva je to općenito marama?Naime, do sad sam bebu nosila u slingu i sve ok, no htjela bi imati i maramu kad idemo na duže relacije, al bi neku tanku za ljeto pogodnu...našla sam rebozo pam na nekoj akciji, pa me zanimaju detalji...

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bok!
    Koliko sam skužila rebozo pam je od 100% pamuka, a rebozo je mješavina pamuka i sintetike. Uzela sam rebozo pam sa portala mama i beba i sviđa mi se. To je tanka marama i čini mi se laka za vezanje i pogodna za ljeto. Ono što mi se ne sviđa je što pušta boju, a moje dijete voli žvakati maramu. Zbog tog stavim nekakvu pelenu ili gazu da slini po tome.
    Imam i debelu hopediz maramu koja mi je draža ( čvrsta i ima eko certifikat), no čini mi se da moje dijete više voli biti u rebozo. Valjda ju manje stišće.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pušta boju? :shock: , znači ako se oznojimo ja i ona u tome postoji mogućnost da se majica moja ili njena pofarba????hmmm...

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U pranju očajno pušta boju tak da ju samu perem u mašini. Meni je to nesimpatično (prala sam na 40C prvi puta, a druga 2 puta na 30C) i drukčije u usporedbi s hopedizicom. Mislim da neće pustiti ako se oznojite, mada nisam imala priliku se još oznojiti da bih tvrdila da se to neće dogoditi.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je EllaRoo savršena.
    lagana, super za ljeto.

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da li i Elaroo pušta boju u pranju? Čitala sam da pušta.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja bas i ne kuzim o cemu pricate jer je 'rebozo' opceniti izraz za bilo kakvu kratku maramu. a ta kratka marama moze biti od bilo kakvog materijala. naravno da su oni od prirodnih materijala bolji, a moram priznati da nikad nisam naisla ni na kakav sa sintetikom.

popularan je u toplije vrijeme bas zato sto nema puno materijal s kojim se treba omotati.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kupi neku jednobojnu, šareno je malo tooo much! tako bi ja da danas kupujem maramu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Dionea prvotno napisa
    Da li i Elaroo pušta boju u pranju? Čitala sam da pušta.
    Nemam pojma, ja svoju perem u mašini na 30 stupnjeva, samu i uvijek je sve 5

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mamuška prvotno napisa
    kupi neku jednobojnu, šareno je malo tooo much! tako bi ja da danas kupujem maramu.
    Ovisi kak se tko oblači...
    Ja sam imala jednu crnu i nije mi bila baš...
    A možda samo neku s dvije boje.
    Meni je moja mrak!

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je moja hopediz super, a i rebozo pam mi se sviđa za sada kad dođe još toplije vrijeme.
    Off topic: kaj obučete svojoj djeci kad izlazite s maramom? Meni se čini da pretjeram s odjećom pa često protestira.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moja EllaRoo jaaako pušta boju. Možda do se do velikih vrućina sve ispere
    Što se tiče oblačenja, ja rijetko pretjeram...jer je meni uvijek vruće, a dijete oblačim kao i sebe. Jučer je bilo jako toplo i bile smo vani samo u majici (ona je imala ispod bodi dugih rukava).

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa
    Moja EllaRoo jaaako pušta boju. Možda do se do velikih vrućina sve ispere
    Što se tiče oblačenja, ja rijetko pretjeram...jer je meni uvijek vruće, a dijete oblačim kao i sebe. Jučer je bilo jako toplo i bile smo vani samo u majici (ona je imala ispod bodi dugih rukava).
    E puno ti hvala. Meni je nekako premalo samo ju u majici ostaviti, ali ipak tako treba. Inače ja sam smrznuta i prema sebi se ne bih smjela ravnati

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamabanana prvotno napisa
    ja bas i ne kuzim o cemu pricate jer je 'rebozo' opceniti izraz za bilo kakvu kratku maramu. a ta kratka marama moze biti od bilo kakvog materijala. naravno da su oni od prirodnih materijala bolji, a moram priznati da nikad nisam naisla ni na kakav sa sintetikom.

popularan je u toplije vrijeme bas zato sto nema puno materijal s kojim se treba omotati.
    kako kratku maramu kad isto ima raličitih dužina???sad ja ništa ne kužim :?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    Citiraj mamabanana prvotno napisa

kako kratku maramu kad isto ima raličitih dužina???sad ja ništa ne kužim :?
    rebozo potječe iz meksika, i tamo se djeca nose u maramama koje se zovu rebozo, te marame su kratke marame.
    tu kod nas je došlo do polupanih lončića, pa sada sve marame koje dođu iz meksika (koje se tkaju u Meksiku) zovemo rebozo, što je netočno, jer rebozo je, zapravo, kratka marama.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala na pojašnjenju josie , mislila sam da sam nešto krivo shvatila kad sam čitala da ima rebozo od 5 m..

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala na pojašnjenju josie , mislila sam da sam nešto krivo shvatila kad sam čitala da ima rebozo od 5 m..
    Ma nisi. Ja ju kupila u web shopu 'mama i beba'.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

uvijek

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno iskustva s rebozzo pam kupljenim kod www.mama i beba

Citiraj Dionea prvotno napisa
    Bok!
    Koliko sam skužila rebozo pam je od 100% pamuka, a rebozo je mješavina pamuka i sintetike. Uzela sam rebozo pam sa portala mama i beba i sviđa mi se. To je tanka marama i čini mi se laka za vezanje i pogodna za ljeto. Ono što mi se ne sviđa je što pušta boju, a moje dijete voli žvakati maramu. Zbog tog stavim nekakvu pelenu ili gazu da slini po tome.
    Imam i debelu hopediz maramu koja mi je draža ( čvrsta i ima eko certifikat), no čini mi se da moje dijete više voli biti u rebozo. Valjda ju manje stišće.
    vidim da si kupila rebozzo pam u Mami i Bebi.imaju akciju na 2 modela i ja bih uzela također ali me zanima je li tkanina zbilja fino tanka i podatna
    hvala

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Re: iskustva s rebozzo pam kupljenim kod www.mama i beba

Citiraj irina prvotno napisa
    vidim da si kupila rebozzo pam u Mami i Bebi.imaju akciju na 2 modela i ja bih uzela također ali me zanima je li tkanina zbilja fino tanka i podatna
    hvala
    Rebozo pam je jedan tanki materijal koji će sigurno biti dobar po ljeti, ali kad ga pogledam čini mi se da nije unakrsno tkan. Tkanina je mekana i podatna i lakše mi ju je vezati nego hopediz. Još nismo maratonke u nošenju pa ne znam kako će se ponašati na duže pruge. Za sada u duplom križnom kod nošenja oko pola sata nije se ništa opustila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •