stalno brijem da nesto krivo radim, pa vas molim da me savjetujete, utjesite.
daklem imamo 16 mjesecno dijete koje vise-manje po cijele dane sizi.
kroz dan se izmjenjuje red placa, red smijanja i vristanja, pa red cviljenja koje preraste u revanje i tak..ne znam sto vise.
mislim da je nazadovoljna, da nesto zeli, a kada joj pokusavam udovoljiti cini mi ne zna ni sama sto zeli (npr. zeli nesto sa stola ja ju stavim na stol da si uzme a ona nastavlja cviliti i dalje) nema mira dulje od 10sek osim ako radi nesto nedozvoljeno (stavlja nesto u usta, rastura macka, pere ruke u wc skoljki,..)
kada smo vani uglavnom nema vecih problema (osim sto vojerski obilazi djecu koji sjede na klupicama i pilji u njih) no problem nastaje cim se vratimo kuci..sve isto. zadovoljna je samo kada skacemo, vristimo, plesemo i sl. po kuci no ja to zaista ne mogu po cijele dane.
size prelaze u grozan plac koji smiruje jedino cica a mislim da to nije rjesenje
ne moram ni spominjati da uz nju ne mogu raditi apsolutno nista u kuci, da se po noci stalno budi, da se ne zeli voziti u kolicima,...

) no problem nastaje cim se vratimo kuci..sve isto. zadovoljna je samo kada skacemo, vristimo, plesemo i sl. po kuci no ja to zaista ne mogu po cijele dane.
Odgovori s citatom
a nisam ni ja od kamena..vec sam mislila da smo u krugu njena nervoza-moja nervoza, no jedan dan sam pratila. ona je pocela zivcaniti iako sam ja bila totalno skulirana..ma kada je dan dobar cini mi se da pretjerujem no takvi su dani puno rjedji
Naravno da nema načina da joj ja objasnim da vani pljušti i da se u tom slučaju ne možemo igrati vani. A onda počne
), a priznajem da sam dala koji put i po guzi. Ne hvalim se time ali se i ne stidim, to je do sada nekoliko puta bio moj način rješavanja one krajnje krizne i neizdržive situacije. Valjda me neće nitko drvljem i kamenjem...
. Jedino je vani bila ok, ali i to samo ako su se sve okolnosti poklopile, dakle bila je sita, na mjestu na kojem je željela biti i imala društvo koje joj je odgovaralo