-
upravo vjenčani
sinoć smo se vjenčali a on je imao tremu stoljeća
. na povratku kući po prvi puta sam osjetila pokrete naše bebice (valjda se i ona aktivno uključila u zasnivanje naše obitelji :D )
pa mogu reći da mi je jučer bio jedan od najsretnijih dana u životu
-
-
-
-
čestitam :D Ah, baš je to lijepo....
Mi ćemo dobit bebicu na treću godišnjicu braka..
-
-
Čestitam od
-
-
čestitam sanjaneo! :D
-
-
Cestitam! :D
E da mi se vratit u to doba...
-
-
Cestitam od srca! Obozavam te price o vjencanjima! Ja bi se opet udavala, naravno za istoga
Ajde uzivajte!
-
-
Cestitam od srca! Obozavam te price o vjencanjima! Ja bi se opet udavala, naravno za istoga
Ajde uzivajte!
-
-
čestitam
-
-
Čestitam!
-
prekrasno!!!
čestitam!
-
-
Slatko... Čestitam vam!! :D :D
Mi smo trebali imat vjenčanje početkom 6. mjeseca, isto nam se to kao ne da, pa su nam tlaka sve te gluparije oko klasičnih svadbi i tako to, ugl. smislili mi kako ćemo sve izvest bez pripadajućeg svadbenog folklora. Trabao je bit svadbeni piknik u prirodi s muzikom s našeg lap-topa. A kad ono prošli tjedan - otkazalo nam vikendicu gdje se sve trebalo odigrat!! Ja dobila slom živaca, tim više što je riječ o bliskoj rodbini
, a mi izvisili. I naravno, kaj ćeš sad nać za 6. mjesec - niš. U bližoj okolici su 2 izletišta više formalnog tipa, u Zg je zgodne zelene površine na kojima se može okupit veći broj ljudi uzurpirao Holding i masno ih naplaćuje, ostalo mi je predaleko, a drugih nekih opcija ni nemam. I tak...
-
kako slatko...
Čestitam
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma