Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kupili Valek šlapice na knap, što napravit?!

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Kupili Valek šlapice na knap, što napravit?!

Prošli tjedan došli u Valek sa namjerom da kupimo R-u papućice!
    Probali poluotvorene broj 20, veličina super, ali radi deblje nogice nam falilo malo da dokraja zakopčamo na čićku, e da i na to će ona "pričljiva" teta
    Da, da vi trebate raditi papućice po mjeri!
    E onda proba ona još jedne i veli e on drži 2 prstić u zraku(onaj kraj palca), na to ja velim da smo vježbaći na Goljaku
    Evo opet nje, ali za vas baš i nisu papuče ja bi vam preporučila cipele i krenula ona sa uvjeravanjem, a velim ja cipele smo kupili neki dan, sada trebamo papuče i neda se ona!
    Kad je skužila da me neće dobiti onda je rekla da nam trebaju pojačane papuče, ok
    Veli, one moraju biti na vezanje....dođite u srijedu kada bude majstor Miljenko da vam uzme mjericu i papuče koštaju 150kn.
    Super, došli u srijedu, majstor Miljenko nam uzeo mjere, u petak podigli papuče, bez probe i naravno cijena im je u petak narasla na 200kn(samo 50kn više, a valjda je to ništa??).
    Došli doma, a ono papuče broj 19, može ih obuči, ali su na knap, kada ih obuče ima mjesta, ali kada se diže i po malo hoda prstići se nabiju naprijed!
    Stvarno mi nije jasno, zar opet za 2 tjedna moram u Valek po nove papuče od 200kn???

Ne znam jel to mora biti tako(prvi puta kupujemo obuču) ili...?

Kada smo kupovali cipelice, bili u par dučana i sve tete su nam izmjerile da je nogica za broj 20!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Reklamirajte. Cipelice/papučice ne smiju biti na knap, jer kad dijete hoda prstići će sigurno udarati u vrh, a izrast će iz njih u roku 7 dana.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa jeste li pitali na Goljaku smije li nositi papuče?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čudi me da su napravili na knap
    naše iskustvo s Valekom je da nam uglavnom preporuče broj veće cipele, kad smo kupovali zimske čizme prodavačica u cicibanu me je nagovarala na 28, a u Valeku joj je pritisla nogu uz mjerač da dobije cijelu dužinu i rekla da je bolje 29
    reklamiraj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja kažem reklamiraj.

Mi imamo suprotan problem - danas sam išla u Ciciban kupiti s Kalebom tenisice, teta je prema onom mjeraču zaključila da je noga za 25,5 ( :shock: - do sad je uredno nosio Froddo 24), prvo smo probali 25, meni se činila dobrom, čak i malo prevelikom, ali žena je rekla da su mu kad stoji skoro knap i na kraju me uvjerila da mu kupim 26. Sad ih ima, meni se čine preglomazne... A opet, kad on ima taj veliki palac... Ma pojma nemam. Je li bed ako je tenisica puni broj prevelika? Ne mogu ih više zamijeniti jer ih je nosio popodne vani.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

paws, reklamiraj.

zapravo sam dosla reci Luni da mi je upravo laknulo jer nismo jedini potencijalni kandidati za medalju s plivanju.
    A. -broj cipela - 37
    L. -broj cipela 30/31
    V. - broj cipela 25/26

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Pa jeste li pitali na Goljaku smije li nositi papuče?
    Ne.
    Zašto je upitno za papućice? :?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Djeca koja vježbaju često imaju i neki problem sa stopalima, npr. valgus ako su hipotoni a onda moraju imati čvrstu obuću. Zato ti je prodavačica u Valeku nudila cipele umjesto šlapa, mi npr. Lei kupujemo sandale za nošenje po kući. Ne mora biti da i vi tako morate, ali ako idete na vježbe najbolje ti je ponijeti šlape sa sobom i pokazati ih terapeutici. Što se tiče toga da su premale, to je njihova greška i svakako reklamiraj.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

paws, otiđi u valek i reci u čemu je problem

ja sam nedugo imala jednu (ne indentičnu, ali sličnu) situaciju i nije bilo problema

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    paws, otiđi u valek i reci u čemu je problem

ja sam nedugo imala jednu (ne indentičnu, ali sličnu) situaciju i nije bilo problema
    Možeš mi malo opisati svoju situaciju?
    Može i na pp.
    Thnx.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam kupila V prve cipelice kod Valeka
    i kako je ona bila dijete koje se ne da dotaknuti, mjerenje nogice je bila bitka i ja nisam puno obraćala pažnju na same cipele
    kad smo došli doma vidjela sam da je jako tvrd poplat, nesavitljiv
    otišla sam drugi dan, molila ih da mi zamjene za drugi model, i zamjenili su mi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma mi smo pred par dana zamijenili cipele u Cicibanu, a prošlo je dva tjedna otkad smo ih kupili. Lei je noga malo narasla, i još joj je dobar broj 25, tako je prodavačica izmjerila, a nama se doma činilo da su joj knap. I onda smo došli u dućan i uzeli opet broj 25 ali neki drugi model. Mislim d auopće nema sumnje da će ih zamijeniti, a možd aih i majstor može proširiti na neki način.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi imamo isto sve od Valeka (cipele, papuce) takoder svaki put izmjeri nogu i kupimo br. vece
    tj. ako je recimo njemu sad noga velicine 20, cipele i papuce su 21
    rekli su nam da uvijek napred mora biti mjesta
    cudi me da su vam napravili manje ako su radene po mjeri, ja imam samo dobra iskustva jer su i nama prve cipele radene po nozi

za papuce kod problematicnih stopala takoder su nam rekli da ih nosi SAMO da se nogica malo odmori, znaci NE cijeli dan po kuci

meni se oni stvarno cine ok i mislim da neces imati problema ako odes nazad kod njih i kazes u cemu je stvar

(inace ako se radi po mjeri cijena skace za 50 kn)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Obavezno reklamiraj!
    To nisu mali novci da bi za mjesec dana išla kupovati nove,a naposljetku oni su uzimali mjeru,a ne ti.
    Odi sa djetetom tam i pokaži da su na knap.Traži da ti naprave veće.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Mi imamo suprotan problem - danas sam išla u Ciciban kupiti s Kalebom tenisice, teta je prema onom mjeraču zaključila da je noga za 25,5 ( - do sad je uredno nosio Froddo 24), prvo smo probali 25, meni se činila dobrom, čak i malo prevelikom, ali žena je rekla da su mu kad stoji skoro knap i na kraju me uvjerila da mu kupim 26. Sad ih ima, meni se čine preglomazne... A opet, kad on ima taj veliki palac... Ma pojma nemam. Je li bed ako je tenisica puni broj prevelika? Ne mogu ih više zamijeniti jer ih je nosio popodne vani.
    ajme, 26 :shock: ali ako je tako izmjerila teta u dućanu, ja bih je poslušala. Meni se uvijek na početku nove cipele čine ogromne, a za tjedan- dva mi budu normalne, ne znam radi li se o tome da se naviknem ili nožica tako brzo doraste veličinu. Sve u svemu, uvijek mi savjetuju kupiti mrvicu veće, ne da klopoću, ali za nijansu komotnije, tako da ako Kaleb ima 25,5, 26 su mu sigurno OK. Kako se kretao u njima?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    I ja kažem reklamiraj.

Mi imamo suprotan problem - danas sam išla u Ciciban kupiti s Kalebom tenisice, teta je prema onom mjeraču zaključila da je noga za 25,5 ( :shock: - do sad je uredno nosio Froddo 24), prvo smo probali 25, meni se činila dobrom, čak i malo prevelikom, ali žena je rekla da su mu kad stoji skoro knap i na kraju me uvjerila da mu kupim 26. Sad ih ima, meni se čine preglomazne... A opet, kad on ima taj veliki palac... Ma pojma nemam. Je li bed ako je tenisica puni broj prevelika? Ne mogu ih više zamijeniti jer ih je nosio popodne vani.
    Anita isto ima veliki palac
    Nama je jedan jako ljubazan prodavac ovako objasnio: obuca se gleda po duzini i sirini stopala. Obzirom na taj palac, Anita ima (relativno, meni je skroz buckasto) duguljasto, uze stopalo. Uzmem li joj slapice br. 26, palac ce imati mjesta ali ce joj cijela slapica biti sira rj. imat ce lufta sa strane, dok stopalo malo ne naraste. Ako joj uzmem 25, bolje ce joj pasati slapica ali ce vrlo brzo poceti frkati palac jer ce zacas "prerasti" svoje mjesto.
    Ja imam duguljasta uska stopala i tocno znam o cemu covjek prica, samo sto meni stopala ne rastu pa mogu naci odgovarajuce modele, dok je to za malene problem, bas zbog rasta stopala.

Zakljucak: bolje imati malo komotnije cipele/slape, nego kupovati nove mozda vec za tjedan-dva ako se stopalo protegne.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Paws,šta si napravila sa papučama?Jesi uspjela postići neki dogovor?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj lat prvotno napisa
    Paws,šta si napravila sa papučama?Jesi uspjela postići neki dogovor?
    Nisam išla u Valek!
    U petak je prošlo tjedan dana kako smo ih kupili, ali me još uvijek to mući!
    Kada mu ih obučem i stisnem da vidim gdje mu je prst, onako ima mjesta, ali kada se igra i kreće i probam mu uglavnom mu prstići budu skroz uz rub papuće!?
    I to me stalno mući jesu li mu udobne i da li ga žuljaju za prstić?!
    Ne znam što da radim?
    A ne mogu reči ni da mi je Valek baš usput, živimo na totalno suprotnoj strani grada
    i mislim si šta da dođem tamo, naputujemo se po gradskim gužvama i onda me Valekova "pričljiva" teta kao iz topa uvjeri da su papučice "savršene". :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa traži vlasnika ili neku drugu prodavačicu, a prije nazovi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •