Prošli tjedan došli u Valek sa namjerom da kupimo R-u papućice!
Probali poluotvorene broj 20, veličina super, ali radi deblje nogice nam falilo malo da dokraja zakopčamo na čićku, e da i na to će ona "pričljiva" teta
Da, da vi trebate raditi papućice po mjeri!
E onda proba ona još jedne i veli e on drži 2 prstić u zraku(onaj kraj palca), na to ja velim da smo vježbaći na Goljaku
Evo opet nje, ali za vas baš i nisu papuče ja bi vam preporučila cipele i krenula ona sa uvjeravanjem, a velim ja cipele smo kupili neki dan, sada trebamo papuče i neda se ona!
Kad je skužila da me neće dobiti onda je rekla da nam trebaju pojačane papuče, ok
Veli, one moraju biti na vezanje....dođite u srijedu kada bude majstor Miljenko da vam uzme mjericu i papuče koštaju 150kn.
Super, došli u srijedu, majstor Miljenko nam uzeo mjere, u petak podigli papuče, bez probe i naravno cijena im je u petak narasla na 200kn(samo 50kn više, a valjda je to ništa??).
Došli doma, a ono papuče broj 19, može ih obuči, ali su na knap, kada ih obuče ima mjesta, ali kada se diže i po malo hoda prstići se nabiju naprijed!
Stvarno mi nije jasno, zar opet za 2 tjedna moram u Valek po nove papuče od 200kn???
Ne znam jel to mora biti tako(prvi puta kupujemo obuču) ili...?
Kada smo kupovali cipelice, bili u par dučana i sve tete su nam izmjerile da je nogica za broj 20!