Citiraj Anci prvotno napisa
Pa koliko ti spava popodne?
Ako se probudi rano ujutro, staviš ga spavati oko 12, 13 h. Neće spavati duže od 15 h, zar ne?

Onda u 21 h mora biti za spavanje :/ .

A što se tiče tvog nespavanja- to ne mora utjecati na njega. Ne idem ni ja spavati sa svojom djecom (uglavnom )
A možeš se, ako hoćeš, spremiti- večerati, pidžamirati...malo legnuti s njim
evo i mene s istim problem kojega nikako ne možemo riješiti.
Šefica ne ide spavat prije 23 sata. stavim ja nju nekad u 21 u krevet ali to na kraju ispadne živo mrcvarenje i nas i nje.

ujutro se diže u 7.15., u vrtiću ide spavat u 13 i odspava do nekih 14.30 i to je njoj dovoljno za slijedećih 10 sati turbo aktivnog skakanja.
vikendom uopće ne želi spavat a svi naši pokušaji da odspava nemaju učinka. pa i tad priko vikenda neće da zaspe prije 22.30-23 sata.
čak smo neko vrime sidali oko 13 sati u auto pa se vozikali okolo ko budale ne bi li zaspala. ništa, a inače joj je auto živa uspavanka.

mene baš brine to malo sati šta odspava. jer je po meni za njene 3,5 godine malo spavanja 8 sati.

ja sam kronično umorna od njenog skakanja do kasnih sati.
i sve sam se mislila kako će to zima riješit, rano pada mrak....ali jok, njoj je u 22 sata tek podne i tad je najživlja. da je ne skinem u pidžamu i ne stavim u sobu skakala bi ona do jutra.

navečer ona ide spavat s tatom, ali to uvik završi njegovim hrkanjem, a ona i dalje melje crvenkapicu ili doziva mene. a ja te kasne sate kradem za sebe. pa onda ja legnem uz nju i naravno i ja zaspem opet prije nje. ma strava i užas.
btw, i ja sam noćna ptica sve dok ne legnem u krevet. tad zaspem u roku 2 minute.