-
Bebe Confort Viva +
Sviđaju nam se, u katalogu su od tl za 2008, a teta u king krossu kaže da ih nemaju i da ne zna dal će ih dobiti :?
Zna li netko di ih možemo nać? i ima li ih tko pa da kaže kakva su?
-
TL žitnjak nazovi ili osobno otidji ( naručiš ) ili ako imaju kupiš !!! Dobar odabir !
-
kolika je cijena u katalogu ?
-
-
Info za Vivu+, u Turbolimaču će ih dobiti tek u srpnju..., frendica pitala u upravi...ako netko možda zna gdje bi ih se moglo već sada kupiti, pliz javite....
-
Poslala sam e-mail u Slo Beby Centar za bebe confort ( druga kolica ) i rekli su mi da se sve od Bebe confora moze naruciti i ceka se cca. 20 dana . Pretpostavljam i VIVA +
-
Evo informacija iz Slo, Vive +nema jos u Slo !!!
-
Jos uvijek ova kolica nemaju u TL-u (provjerili prije 2 tjedna). Odustali smo od HR i zamolili prijateljicu da nam kupi Bebe Confort VIT kolica u inozemstvu ...
za TL ...
-
Malo podižem topic - zanima me da li je tko uspio kupiti ova kolica?
Jaaaako mi se sviđaju, ali bih htjela čuti informacije o njima iz prve ruke.
I zanima me gdje ih kupiti - zvala sa nekoliko trgovina TL i nemaju...
-
malo sam offtopic, ali TL nije imao ni loola up. jedne svijetloplave mjesec dana prije i nisu mislili naručivati, a ja nisam htjela bez probe kupiti pa na kraju kupili peg perego pramette. nisu ni za bebe confort AS htjeli naručivati bazu. niti za kadice postolja, i uvjeravala me jedna prodavačica da vipere nemaju niti kaj će mi to. pa sam našla u BJ-u u TL da ih drže! pa ljetna navlaka za AS... užasni su i to me izluđuje.
sretno sa vivom, ako ju tko kupi, javite!
-
mi smo sinoc tražili bazu za Graco AS
teta je bila jaaaaaaaaaaaaaaaaaako neljubazna
prvo nam je ponudila Booster Bubu i rekla da imaju samo to
:shock:
"ne gospođo, tražim bazu za Graco AS za novorođenče 0-13kg"
aaaaaaaaaaaaaaaa, a nemam ti ja toga ovdje...
"dobro, molim Vas možete li nazvati TL XXXX da ne idemo s bebom tamo...
"aj mogu..."
"aloooooo, gogeeeee, imaš ti onu bazu za Graco sjedalicu...nemaš...a rekla sam ja da toga nema u nas...a šta će im to..."
i tako mi ostadosmo bez Baze jer teta tvrdi da je uopće u Hrvatskoj nema...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma