Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Pomoc

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Pomoc

Molim vas da mi netko pomogne ako zna. Nocas mi se prepunila jedna dojka i strasno me boli bradavica, ne sama bradavica koliko onaj krug okolo , bradavicu jos mogu nekako i izvuci za sisanje, ali sve skupa me toliko boli da sam se isla izdajati, ali to mi je jos gore koliko boli.
    Dala sam onda jutros malom da sisa i trpila bolove pa sad ne znam ni koliko je to pametno. Nije mi se nista upalilo koliko ja znam.
    Na toj dojci sam prije par tjedana imala kvrgu koja nikako nije otisla, ali na kraju sam je se rijesila i evo sad ovo. Probala sam masazu, vruce obloge, izdajanje, sisanje i nista ne pomaze.
    Pomagajte!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I zaboravila sam reci da sam zvala SOS telefon za dojenje ali nitko se ne javlja!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

savjetnice ti se javljaju ne tel od 15h pa probaj tada.

mene je već 2 puta bolila bradavica i okolo kada bi mi se napravila mala ragada. to boli, peče i žari u početku podoja, a kasnije bude malo lakše. i da, nisam ju (ragadu) uvijek odmah primijetila, najčešće nakon dan-dva što me boljelo. to rješavam purelanom.

uglavnom ju zaradimo ako Yoda ne uzme pravilno bradavicu, a ja ne obratim pažnju kako ju je uhvatio.

da, pogledaj za svaki slučaj bebina usta, da li ima bijele naslage po ustima?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nema bijele naslage po ustima, malo mi je lakse sada, masirala sam dojku i skuzila da nije uopce tako puna da bi toliko boljela, s tim da je mali jos i sisao iz nje, racunala sam da ce bolje on povuci nego izdajalica i evo upravo cekam da se opet probudi da sisa.
    Nisu u pitanju regade, to je bio razlog zasto sam se do nedavna izdajala tu stranu, ali zaraslo mi je sve i normalno je malac sisao, a ja se rijesila izdajanja, ili bar mislim!?
    Jedno pitanje, sta je purelan?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kido prvotno napisa
    Jedno pitanje, sta je purelan?
    cisti lanolin, krema koja omeksava bradavice i pomaze da brze zarastu ragade. nije potrebno ispiranje kreme prije podoja. imas je kupit u ljekarnama.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hej, kido...kako je danas?
    Jesi dobila jučer savjetnice?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo danas je dobro, jos me samo malo boli jedan dio dojke kao da se napravila kvrga, ali mali sisa tako da ce i to valjda posisati!
    Ma glavno da me ne boli vise bradavica, to mi je bilo najbitnije da mu mogu dati da sisa.
    Nisam dobila savjetnice jer sam tek navecer procitala tvoj post, ali dobro, sad mi vise ni ne trebaju!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bitno da je bolje....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bok! Eto i mene sa velikim problemom. Bebica ima tri mjeseca i u početku dojenje nije predstavljalo nikakav problem sve je profunkcioniralo iz prve..do pred nekih mjesec dana. Tada se na samoj bradavici pojavila neke kvržica slična žulju i to točno na spoju bradavice i aureole. Svaki put kad bebeč to zagrize ja vidim sve zvijezde. Da i ne spominjem ranice na toj bradavici zbog kojih ponekad ima i krvi u onom što beba bljucne. Da li je netko imao sličan problem i da li znate nekog doktora/icu koja je dobra kod rješavanje problema pri dojenju jer do sada svi doktori kod kojih sam bila i nisu me oduševili poznavanjem problema. Bila sam čak i na uz pa je rekao da ne vidi nikakvu "lošu" masu i da jednostavno trpim bol..

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

je li blister?
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=2555
    ili ti se cini da bi moglo biti nesto drugo?
    jesi li probala promijeniti polozaj, da ti manje pritisce taj dio?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da nije..nije prozirno bijelo, ni žuto ni krvavo..više kao neka kvržica ispod kože bradavice. Ali vjerovatno je mlječac jer opis dosta odgovara mojim problemima. Promjenila sam položaj (sad opet dojim ležečki) onaj dan kad sam postala upit i puuuuno manje boli i mislim da se čak i simptomi mlječca stišavaju.. :D :D

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

da je mlijecac ne bi ti se sve skupa stisavalo tek tako
    vjerojatno nekakav zulj od loseg zahvata ili polozaja
    drago mi je da ti je bolje

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danas je bradavica skoro kao nova! Ipak je bilo do položaja, pomislila sam da je mliječac zbog bolnog peckanja i ljuskave površine nakon podoja. tako sam sretna da nam dojenje više nije noćna mora :D Tnx na savjetu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •