Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: mini suđerica - preporuka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno mini suđerica - preporuka

Trebamo mali stroj za pranje suđa (kapaciteta za 4) jer nam to jedino stane u dio ispod sudopera, nema druge varijante u kuhinji. Do sada smo imali mini končarevu (posljednja u nizu http://www.koncar-ka.hr/pranje_i_sus...ce_posudja.htm) ali smo skroz nezadovoljni s njom, kvarila se već dva puta, pere koma...zadnji kvar se i ne isplati popravljat.
    Ima li netko takav tip male suđerice a da je zadovoljan?
    hvala!

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi imamo mini bosch,sto se tice pranja zadovoljni smo njome.Istina nije medju jeftinijima.Mi smo je kupili prije dvije godine i nije bilo nikakvih kvarova još .Mehanicka je,gumb za upaliti,gumb za otvoriti i kolut za pranje.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovako nešto imate http://www.bijela-tehnika.hr/iskalni...0119&zadetek=0 ?
    Mi smo pola grada pretražili ali stvarno je slabi izbor ovih mini izdanja, pa ako smijem pitat gdje ste je kupili?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Electrolux ima takvu malu, mjere su cca š.55*d.50*v.40 ali nije ugradbena. moja sveki ju je na moru stavila u element sudopera (osigurati dobro prozračivanje!!!) dobro funkcionira i ne vidi se. za svaku preporuku je
    inače od perilica suđa su najbolje Miele, Aeg, Smeg, Electrolux, Bosch (samo samostojeća!) pa tek onda Zanussi i drugi

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da,takav model kao na slici,malo je drugaciji dizajn sprijeda.Kupili smo je u Europatredu u Sesvetama,slicna cijena.Inace ja sam htjela elektroluxovu,ustvari jedino sam za nju znala u mini izdanju,ali je tad nije bilo,pa je mm tražio okolo i nasao ovu.
    Inace montirana nam je u element,a model je samostojeci.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj eki3 prvotno napisa
    Da,takav model kao na slici,malo je drugaciji dizajn sprijeda.Kupili smo je u Europatredu u Sesvetama,slicna cijena.Inace ja sam htjela elektroluxovu,ustvari jedino sam za nju znala u mini izdanju,ali je tad nije bilo,pa je mm tražio okolo i nasao ovu.
    Inace montirana nam je u element,a model je samostojeci.
    Odlično, baš to i nama treba - da se montira u element (u onu praznu polovicu sudopera). Pogledat ćemo u Europatradeu - hvala!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Europatrade ne drži Electrolux, za to odi u Elektro jappa na križanju Heinzelove i autoputa, tamo imaju veliki izložbeni salon

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislila sam mini Bosch tamo vidit a hvala za info. ovo o Electroluxu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •