-
barbi, ja bi ih dio perioda poslala kod bake (naravno, samo ako baka ima energije i volje za dvoje malene djece),a dio u vrtić...i to bih probala saznati kada će njihove tete raditi i tad bi ih dala...
-
i ti preporučuješ kao teta u vrtiću (ako sam dobro pretpostavila) da vidi kad su njihove tete u dežurstvu, očito je to djeci važno?
-
ja to preporučujem kao osoba koja zna puno o djeci i o našim vrtićima...
a svaki roditelj najbolje poznaje svoje dijete i to imaju li promjene na njega negativne posljedice ili nemaju...
doista ima i djece kojima to mijenjanje ne predstavlja problem... dapače, uživaju s drugim tetema, jer nisu uvijek "njegove" tete i najbolje.... djeci su ponekad draže druge tete koje su im radile ne zamjenama i s kojima su bili tijekom ljeta, a koje su, naravno, kvalitetne tete
ali, pošto je svako dijete individua, svatko od vas najbolje zna što njegovo dijete voli, a što ne
-
sve štima, ali ako je svaki dan drugi par teta?
ja zapravo mislim da se to radi i protiv nekih internih pravilnika, da se to lijepo naštimava po vrtiću kako zaposlenima paše, a tko šiša djecu
kad uhvatim vremena budem si malo pogledala regulativu oko tih vrtića, poslala upit u naš vrtić ako će opet biti takvih papazjanija da je baš svaki dan netko drugi i da je takav nered u vrtiću, a valjda ima i gradski ured za obrazovanje i šport u čiju nadležnost to sve spada
lijepo je to s godišnjima, ali neki red valjda postoji i po vrtićima kao ustanovama
-
sofke, ne smiju se one mijenjati svaki dan.... to mi zvuči stvarno nemoguće.
samo lijepo prije ljeta porazgovaraj sa svojim tetema i pitaj kad će one na godišnji... a ako se dogodi tijekom ljeta ta priča sa svakodnevnim izmjenama, ravno ravnateljici
možda ona to organizira (što bi mi stvarno bilo
) a možda žena stvarno ni ne zna za to
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma