-
Logest-krvarenja?
Cure help....vjerovatno se već negdje pisalo o ovome ali nemam baš vremena prelistavat cijeli forum...situacija je naime ovakva....rodila sam u 8.mjesecu....prvu M sam dobila nakon 5 mjeseci od poroda, dosta obilnu....nakon 10-ak dana opet nekakvo lagano krvarenje, više kao smeđi iscjedak....i poslije toga M kasni skoro 20 dana (znači kasni ako računam datum kad sam imala prvu pravu M, a iscjedak zanemarim)...naravno radim 2 testa i nisam trudna...dođe ta 2.M i ja počinjem s Logestom...prije sam ga koristila oko 3 godine i nikakvih problema nije bilo....
i sad...stvar je u tome da cijeli ovaj ciklus imam opet smeđi iscjedak...jako malo ali nisam "čista"...sad neznam da li je tonormalno jer mi kod prijašnjeg uzimanja Logesta to nije bilo?....ne znam da li da prekinem pa idem do ginića ili da nastavim pa vidim što će biti s drugom kutijom....
help ako je netkoimao sličnu situaciju
pozdrav
-
Ja nisam imala sličan problem ,ali po mojem bi ti najbolje bilo da ideš kod ginekologa jer će ti on najbolje reći o ćemu se radi.Sretno!
-
log
meni je bio ''preslab''. po njegovom, nekim jajnicima treba ''više'' da se zauzdaju, tako je gin prokomentirao i dao cilest...
nemojte me sada rastezati radi terminologije, stvarnosam medicinski laik
nema ti druge nego do ginića.
-
meni je tako bilo s prvom kutijom logesta.
počela sam piti na prvi dan menstruacije i inače imam dosta duge m,
po 5-6 dana, ali ovo se oteglo skoro cijeli ciklus, dakle 28dana!
tih prvih pet dana je išla krv, poslije neko curkanje koje nikako nije prestajalo. najvjerojatnije se radi o reakciji tijela na hormonsku terapiju, uspostavljanje ravnoteže i tako to.
poslije nisam imala takvih problema, ali sam konstantno bila užasno napuhnuta
-
To je moguća nuspojava na početku korištenja svih kontracepcijskih tableta, i obično prestaje kroz 3 mjeseca korištenja. Ako se krvarenje nastavi preko 3 mj., javiš se ginekologu.
-
...hvala cure....i ja se mislim da potrošim ovu sad kutiju...pričekam M i krenem s drugom kutijom pa ću vidit....kad sam ga prošli put uzimala nisam imala baš nikakva krvarenja u sredini ciklusa pa me malo iznenadilo....mislim da ako nastavim ne mogu nešto previše zeznuti a možda slijedeći ciklus ne bude tako...
hvala...lakše je kad vidiš da nisi "jedini na svijetu"
-
Osoblje foruma
ja pijem logest i tako mi je bilo 3mj, sad je 4. mj i nema nikakvih takvih krasota.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma