-
kako se prenose vodene kozice?
Od kolegice iz ureda mali je dobio vodene kozice.
Ja nisam sigurna jesam li ih preboljela ili ne. Sada mi u trudnoći ne bi baš trebale ...
Zanima me može li moja kolegica (ona ih je preboljela) ipak biti prijenosnik bolesti?
Tj. moram li "raskuživati" prostor
i pobjeći glavom bez obzira kada se ona vrati za koji dan ili nema bojazni za mene?
-
Imala sam ja slično pitanje prije nekoliko mjeseci.
Kako sam tad shvatila, ako ih je tvoja kolegica preboljela, ne može ti ih prenijeti. Dakle, nema straha!
-
Ne može ti ih prenijeti.
Inače, ja sam očekivala da će Gabriel dobiti kozice,ali nije,a bio je s dvoje klinaca u kontaktu par sati prije no što su im izbile kozice.Od tada je prošlo već 5 odnosno 3 tj.Još uvijek ne mogu vjerovati.
-
meni su brat i sestra imali vodene kozice, a ja nisam, iako sam bila stalno u kontaktu s njima (i nadala se da ću ih više i ja preboljeti, već sam bila u srednjoj školi)
nadam se da ih neću dobiti baš sad u trudnoći...
-
u slucaju da ih ona nije preboljela (pa se zarazi), moze ih prenijeti i to kapljicnim putem. ako ih je ona prebolila nemas se cega plasit!
-
Od doktora koji je radio u zaraznoj bolnici sam čula da oni ostanu vani 10-15 minuta nakon obilaska osobe s kozicama prije nego uđu nekom drugom. Valjda toliko virus preživi izvan tijela.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma