Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kako se prenose vodene kozice?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako se prenose vodene kozice?

Od kolegice iz ureda mali je dobio vodene kozice.
    Ja nisam sigurna jesam li ih preboljela ili ne. Sada mi u trudnoći ne bi baš trebale ...

Zanima me može li moja kolegica (ona ih je preboljela) ipak biti prijenosnik bolesti?
    Tj. moram li "raskuživati" prostor i pobjeći glavom bez obzira kada se ona vrati za koji dan ili nema bojazni za mene?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Imala sam ja slično pitanje prije nekoliko mjeseci.
    Kako sam tad shvatila, ako ih je tvoja kolegica preboljela, ne može ti ih prenijeti. Dakle, nema straha!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne može ti ih prenijeti.
    Inače, ja sam očekivala da će Gabriel dobiti kozice,ali nije,a bio je s dvoje klinaca u kontaktu par sati prije no što su im izbile kozice.Od tada je prošlo već 5 odnosno 3 tj.Još uvijek ne mogu vjerovati.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su brat i sestra imali vodene kozice, a ja nisam, iako sam bila stalno u kontaktu s njima (i nadala se da ću ih više i ja preboljeti, već sam bila u srednjoj školi)

nadam se da ih neću dobiti baš sad u trudnoći...

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u slucaju da ih ona nije preboljela (pa se zarazi), moze ih prenijeti i to kapljicnim putem. ako ih je ona prebolila nemas se cega plasit!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Od doktora koji je radio u zaraznoj bolnici sam čula da oni ostanu vani 10-15 minuta nakon obilaska osobe s kozicama prije nego uđu nekom drugom. Valjda toliko virus preživi izvan tijela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •