Što ne može u istu svrhu poslužiti obična gaza?
ja sam naručila ove http://www.storklja.si/t3/index.php?...t_products=224 i koristila ih ovaj ciklus.Velpecula prvotno napisa
u cijenu jednog je ukljucen taj "džepić" s drukerom i krilcima + 2 dodatna uloška koja se mogu stavit u džepić.
so far-odlični su!
a uskoro očekujte pravu poplavu o iskustvima s new moon ulošcima jer smo upravo imali jednu skupnu narudžbu u rodi :D .
.Nekoliko riječi o održavanju higijenskih uložaka:
Prije prve upotrebe ih je potrebno oprati. Nakon upotrebe ulošci se odlažu u kantu s hladnom vodom. Vodu je potrebno svaki dan mijenjati (odlije se stara i nalije svježa hladna voda). Ulošci se zatim operu s ostalim rubljem u perilici rublja na 60° ili 95°C. Alternativni način namakanju (takozvana "suha" metoda) je ispiranje uložaka pod tekućom vodom, sve dok voda nije čista. Zatim slijedi sušenje. Kad se nakupi dovoljno drugog rublja, ulošci se operu u perilici rublja
ja sam tip od "suhih" metoda pa ako ima neka koja ih tako cuva, recite jel vam tako ispadnu ok?mamma Juanita prvotno napisa
ja ih čuvam tako. prije sam namakala, po ljeti, ali sad nemam vremena/ne da mi se/pelene više ne namačem.
isperem svaki uložak HLADNOM vodom-najbolje odmah, dok sva krv ne ode, odnosno voda je bijela, ocijedim, i bacim u kantu s pelenama dok ne operem. nakon dan dva, odvrtim predpranje sa sodom, pranje na 60 sa dvije žlice praška,(za punu mašinu) i malo eteričnog ulja u pretinac za omekšivač. fleka nema, ni mirisa.
Evo i ja se pridružujem.Imam 12 kom. uložaka od SC i stvarno su mi super,nisam vjerovala da mogu toliko toga zadržati u sebi i već razmišljam o još kojoj narudžbi jer 12 kom.mi je dovoljno ako ih perem svaki dan .
Ivarice, i ja sam na suhoj metodi.
posto nemam kantu s pelenama, a zaboravila sam nabaviti kakav spremnik samo za namakanje ulozaka, ja ih isperem i pustim da se potpuno osuse, pa cekaju pranje. doduse imam ih prilicno, nekih 23 kom., od toga 6 dnevnih, pa mi je to sasvim dovoljno.
inace, ovi dnevni su mi posebno otkrice, nevjerovatno su ugodni...
Ja sam bila naručila sa e-baya onaj paket od 12 kom.mješanih a dobila sam plave kravice,leopard uzorak,krava uzorak,zeleni sa bijelim cvijećem,ljubičasto-karirano,rozo-karirano (veče kockice),pčelice i buba mare na žutoj podlozi i bijeli sa nekom zelenkastim prugicama.Razmišljam uzeti još i bilo bi super da ovaj put mogu biratiBusyBee prvotno napisa
ali mi se ovako čini povoljnije nego da ih uzimam pojedinačno.
I ja sam jedna od novih ovisnica, čekam svoj paketić! :D
Mama_i_vijeko, takve sam upravo i ja naručila! Reci da su diiivni!!!!
Je, povoljnije je kad uzmes s eBaya.Pa dobre si dobila (jedino leopard mi nije neki, ali se mojoj Emi svidio pa je trazila da bi ona leopard uzorak kad sam ja birala svoje
).
Ma odlični su,mislim nisu loši (i meni je leopard uzorak :shock: ) ali dobro ,inače svi su mi posebni na svoj način (a tko zna možda tebi ubace i koji drugi) i uopče ne bi prigovarala da nisam na njihovom sajtu vidjela kakve sve uzorke imaju .Inače ulošci kao ulošci su mi super, zadivljena sam kako stvarno ništa ne curi a čini mi se da su mi i ciklusi slabiji tj.da iz mene više ne curi u potocima kao i prije.Sada jesam li ja to samo umislila ili je stvarno tako nije bitno ,bitno je da nema više poplava i neugodnih situacija ako nisan negdje blizu WCa i sl.ivancica prvotno napisa
BusyBee, je, od SC su, moji su oni lavander - s kariranim ljubicastim uzorkom, imam i onaj bubasti uzorak - crveni, zuti i plavi i imam 3 roza s kravama, taj mi je ubjedljivo najdrazi!
wewa, ja imam lavendulgenceA kravice su mi prekrasne, ali Renee ima jako lijepe dekice za bebe s istim uzorkom pa cekam da jednu namjenski kupim.
![]()
BB, ja sam kupila onaj prosireni lavandulgence paket s vrecicama i bundle paket s bubicama + ona tri kravasta.
i vibrrrrrrrrrrram da ti sto prije kupis tu dekicu, a ja pelene![]()
uh, sto bi ja neke leopard uzorak :D
ubacujem se u slijedecu narudbu
ivarice, kad sve zavrsi, javi kako ti se cini
Zrinka, ti si kao Ema. Ona je svaki put kad sam otvarala prozor newmoona trazila da joj narucim leopard i kravlji uzorak.![]()
Moze li se naruciti od Sweet cheeks na RH? Slozila sam super paketic newmoona i skuzila da ne znam sto dalje, nigdje nema naaaas...![]()
Minnie,javi se mailom u SC i Renee će ti objasniti dalje i sistem plačanja i ostalo...Ili da opet skupite neku grupnu narudžbu pa dijelite troškove postarine![]()
i ja bi u sljedecu posiljku - ikako jos nemam tih problema - no ubrzo ce nas i to stic
isto preko ebaya nisam nikad uspjela jer ne primaju kartice iz 'tunguzije'![]()
Cure, ako vam se zuri za sljedecu zajednicku posiljku, na ebayu pratite ima li sto od Sweet Cheeks (new Moon Pads) i onda kad izlicitirate robu, ionako se morate javiti Renee da vam doda troskove hendlanja i slanja i tada se mozete dogovoriti da umjesto paypalom (koji ne sljaka kod nas) platite Visom.
evo mene nakon par sati iskustva (nazalost, imam samo 2 storkljina uloska, cekam reneeine)
trebat ce neko vrijeme da se naviknem na debljinu (nadam se da su ovi drugi ipak tanji) ali cini mi se da se mogu pouzdati u nepromocivost. jedino sto mi je bilo neprakticno je sto kad sam ustala u 4 da ga promijenim, umjesto da ga samo bacim u smece, ja sam 15 minuta (nisam vjerovala kad sam se vratila u sobu koliko je vremena proslo) ispirala ulozak. to ispiranje se ne odgada?![]()
ono sto je super (a zbog tog sam ih i uzela) je sto nema onog osjecaja nadrazenosti (kao da je cijela vulva natekla i zadebljana) koji mi dolaze vec u prvom satu nosenja plasticnih.
(uh, sad ce ovaj topik otvarati kad neki pervertiti upise u google vulva)
s iskustvom od 2 uloskaeto vec mislim da cu se za koji mjesec odluciti nositi ih i po vani.
Nemam Visu, samo Amex i još tako traljavo znanje engleskog da se ne usudim nikog ništa pitati.BusyBee prvotno napisa
Zna li Renee možda hrvatski?![]()
(uh, sad ce ovaj topik otvarati kad neki pervertiti upise u google vulva)dvaaaaaaaaaaaalj
Iv, ovi Reneeini su puuuuuuuno tanji, a jednako nepropusni. Ma znam da ne mozes vjerovati, ali vidjet ces.![]()
Vidim da su većina uložaka ravni, tj nisu suženi u sredini, jel vam se tu onda malo zgužvaju? Meni se to dogadja sa allwaysom. Inače i ja sam oduševljena platnenima, više nije pitanje hoću li nego koje ću, za sad marljivo istražujem jer mi nije hitno.
Da, zguzvaju se na sredini, bas kao i jednokratni, s tom razlikom da onda ne zuljaju![]()
eto i mene među vama :D
I ja sam alergična na jednokratne uloške i to toliko da mi je koža na "vulvi"() znala popucati do krvi.
I klanjam se Coccinelli koja me uputila na platnene pa sam sašila nekoliko komada. Za sada nisam još koristila flis, nego materijal od kojeg sam šivala Jakobu AIO pelene. Mislim da će flis biti bolji jer mi se ovi ulošci kližu pa stalno provjeravam dal mi nisu otklizali.
Ali nema više svrbeža i ostalih popratnih neudobnosti.
Samo... sad bi i nekoliko komada kupovnih![]()
ovi storkljini s krilcima mi se uopce nisu guzvali.wewa prvotno napisa
znaci ovi drugi se ipak guzvaju?
na 90 nije ostala nijedna flekica
pa meni se guzvaju, ne znaci da ce se tebi guzvati
sto se tice pranja, ja ove s fleecom perem na 60, a cisto pamucne na 80-95, kako kad, i ni na jednima nema flekica.