-
Moji klinci su cijepljeni do jednog trenutka redovno pa zbog medicinskih kontraiindikacija nisu dalje cijepljeni s jednim odnosno više cijepiva i ja nisam sretna zbog toga. Moram biti na pojačanom oprezu i zbog bolesti, ali i "zabuna" i eventualnih zamjena i rutinskih cijepljenja. Sretna sam zbog toga što su pedijatrica i školski liječnik sami odlučili biti oprezni bez nekog mojeg nagovaranja tako da mogu reći da su opravdale moje povjerenje. S druge strane određeni stručnjaci kojima smo išli na konzultacije i kontrole nisu htjeli ni čuti o vezi cijepiva i određenih tegoba kod djece. Kad kažem nisu htjeli čuti mislim točno to - jasno i glasno su rekli : Djetetu je to i to, cijepivo je moglo biti okidač, ali dalje od toga ne idemo. Tonom koji znači stvarno ne idemo. Dakle oni će pomoći liječiti dijete, ali razgovarati o uzroku je zabranjeno. A vezu bi najradije dokazali tako da dijete cijepim pred njima i da mu se dogodi isto samo još gore. I što da ja vučem dijete po doktorima i komisijama - ne pada mi na pamet. Dok ima ovako razumnih liječnika primarne medicine, hvala Bogu niti ne moram.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma