Mujica napisa:
Nigdje JA nisam napisala da su nam SVI doktori rekli da uzrok nije cjepljenje!!!Ja ne ignoriram da je uzrok bolesti njezina djeteta cijepljenje.
Nego ponavljam što je sama napisala: Da su joj svi doktori kod kojih je bila rekli da uzrok nije cijepljenje.
Šta ja imam ignorirati ili ne ignorirati, kad ne znam niti što je njezinom djetetu.
A što ti imaš prihvaćati da je cjepivo uzrok kad ne znaš uopće što je njezinom djetetu i ne znaš što cjepiva mogu učiniti, a što ne mogu.
Čak što više napisala sam da je fizijatar bio prvi koji je spomenuo cjepljenje kao uzrok!!!
Ali VEĆINA ih je odmahnula glavom i rekla NE,TO NIJE OD CJEPLJENJA!!!
Ali , ne možeš ignorirati njeno ponašanje nakon cjepljenja i ignorantnost pedijatra u smislu nuspojava , te neprofesionalnost u smislu daljnjeg cjepljenja! A tu smatram i tebe Mujice istim - jer neurorizičnost ne smatraš kontraindikacijom cjepljenja! Iako većina pedijatara baš TO smatra! Nažalost, mi baš pred 12 godina , nismo nabasali na lika koji je profesionalan - naime , njemu je kad smo počeli vježbati u Zgb-u s L. 6 mjeseci starosti -TO BILO VRLO SMIJEŠNO, jer nije baš ni čuo za metode Bobatha i Vojte ,jer eto tratimo vrijeme, dijete bistro gleda! Eto, nismo imali sreće!!!
Ja danas NE MOGU DOKAZATI da je njena klinička slika bila dodatno kuršlusana s prvim cjepljenjem, ali u dubini duše ZNAM da je bilo tak. U to sve DRŽAVNE institucije ove države ne mogu promijeniti!!!