Mujica napisa:
Ja ne ignoriram da je uzrok bolesti njezina djeteta cijepljenje.
Nego ponavljam što je sama napisala: Da su joj svi doktori kod kojih je bila rekli da uzrok nije cijepljenje.
Šta ja imam ignorirati ili ne ignorirati, kad ne znam niti što je njezinom djetetu.
A što ti imaš prihvaćati da je cjepivo uzrok kad ne znaš uopće što je njezinom djetetu i ne znaš što cjepiva mogu učiniti, a što ne mogu.
Nigdje JA nisam napisala da su nam SVI doktori rekli da uzrok nije cjepljenje!!!
Čak što više napisala sam da je fizijatar bio prvi koji je spomenuo cjepljenje kao uzrok!!!
Ali VEĆINA ih je odmahnula glavom i rekla NE,TO NIJE OD CJEPLJENJA!!!
Ali , ne možeš ignorirati njeno ponašanje nakon cjepljenja i ignorantnost pedijatra u smislu nuspojava , te neprofesionalnost u smislu daljnjeg cjepljenja! A tu smatram i tebe Mujice istim - jer neurorizičnost ne smatraš kontraindikacijom cjepljenja! Iako većina pedijatara baš TO smatra! Nažalost, mi baš pred 12 godina , nismo nabasali na lika koji je profesionalan - naime , njemu je kad smo počeli vježbati u Zgb-u s L. 6 mjeseci starosti -TO BILO VRLO SMIJEŠNO, jer nije baš ni čuo za metode Bobatha i Vojte ,jer eto tratimo vrijeme, dijete bistro gleda! Eto, nismo imali sreće!!!
Ja danas NE MOGU DOKAZATI da je njena klinička slika bila dodatno kuršlusana s prvim cjepljenjem, ali u dubini duše ZNAM da je bilo tak. U to sve DRŽAVNE institucije ove države ne mogu promijeniti!!!