Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
Citiraj MGrubi prvotno napisa
zar ne bi bilo fer i mudro prije svakog cijepljenja napraviti punu krvnu sliku i nalaz urina?
bolesno dijete se ne smije cjepiti
zar ne bi bilo normalno da svaki pedijatar prije cjepljenja propiše podizače imuniteta ili bar napomene najmanje 2 tjedna prije?
moj pedijatar to radi ali moja M ima VUR. I ja ne bih ni dala da aje cijepi da ima ikakve sumnje da joj nije ok. mislim da ne bi ni on inzistirao.
Tak je bilo i kod nas i nikad nije cjepljena ukoliko je bila bolesna pa taman samo curio nosić i nije mu bilo teško odgovoriti na masu mojih pitanja.
Suzaks meni je iskreno jako žao i vas kao roditelje i vašeg djeteta i izuzetno mi je teško bilo što napisati na takve tvoje emocionalno nabijene postove jer što god da napišem ispala bi hladna kuja...Želim samo reći da nije istina da se djeca cijepe automatski, da su roditelji masovno zaluđeni procjepljivačkom politikom te bauljaju u neinformiranosti ko guske u magli te da isto tako nije istina da tu kod nas što se cijepljenja tiče nemaš ama baš nikakvog izbora ni mogućnosti jer imaš ako želiš pronaći. A sad idem gakati...