Mujica napisa:
Mim napisa:Suzaks , tužno je vidjeti koliko si ogorčena.
Siguran sam da ti je teško. Inaće ne bi tako pisala.
Ali intenzitet tvojih osjećaja i patnje ne znači da si u pravu.
Jel ste i emotivni patronizam učili na istom predmetu??? Ili je prevelika komunikacija sa 'štakorčićima' u pokusima razvila ovu dozu empatije??? Vaše je da izlažete svoja stanovišta, a ja svoja - i tu je kraj...Tu nisam da skupljam veša emotivna 'žaljenja'...tu sam da saznam nešto novo...i učim od vas...i vi od mene (???!!!)Bit će ti lakše nakon toga jer očito je da s tim imaš problema. Postovi su ti prepuni ogorčenosti, a time djetetu nećeš pomoći.
Empatičnost ćete možda pokazati konkretnu da možda prišapnete u kakvoj 'loži' prijatelju stomatologu i prijatelju ginekologu da su ortopedski bicikli u SVAKOJ normalnoj europskoj državi OTROPEDSKO POMAGALO , osim -naravno u Hrvatskoj...Time ćete omogućiti velikoj većini djece s CP da u nečemu mogu biti samostalno tjelesno aktivni...
Ili da G. Bistri donirate 10-etak takvih biciklića - od svakog cjepiva odreknete se prihoda 1 kn - i da vidiš prihoda ...biciklića ko u priči...
Ili je možda to ipak problematično...budući su 'znanstvene' činjenice jednom dokazane i nepromjenjive...i baš nas briga kako je u Europi...kod nas vrijedi ovo pravilo...i još ćemo ga se pridržavati barem 100 godina....
p.s. Izvinjavam se članovima foruma na OFF TOPIC (a i moderatorici Cvrčak - i ovo će zvučati 'polite') , ali znanost (mozak) bez onog ostalog ljudskog sklopa (emotivnost i duhovnost), a izvještačeno, manipulativno 'polite' (svaka sličnost s rječju politika je namjerna) ponašanje malo me dirne!!!