Mujica napisa:
Krivo si shvatila.
Ne suosjećam s tobom na način kako misliš.
Suosjećam s majkom koja ima bolesno dijete.
Ali s ogorčenom, ničim zadovoljnom i prenervoznom ženom uopće ne suosjećam.
Ničim zadovoljnom u okvirima koje ti postavljaš...koji su jednosmjerni, crno-bijeli ,manipulativni i totalitaristički (a duboko znanstveni)...a želiš li dublju analizu ...možemo na PP!!! Uostalom - odavno si me pitao dal sam anarhista???
Ti si ovdje odavno došao sa ZADATKOM - i svako drugačije mišljenje je za tebe predmet sprdnje - šta Saradadevi ima - ona je u Engleskoj (baš te briga čime tamo cijepe jer si ti čuvar hrvatskog državnog pečata), šta Zorana ima - ona je u Austriji (šta nam trebaju njihova iskustva - mi smo bastiona totalitarizma i programa cjepljenja koji je funkcionirao pred 50 godina i zašto bi se mjenjao), šta Davor ima - on nije medicinske struke, šta Sirius ima - stavila je link koji je u potpunosti objasnio ono što mi zastupamo, šta ja imam - ja sam preemociopnalno obojena i nisam kompetenta iako imam bezbroj životnih epizoda....
Od svakog sam tog čovjeka toliko toga naučila što mi je otvorilo sliku još širom nego je bila...a ti ak ćeš biti tak pametan - napravit ćeš to isto...uklopiti sve informacije što si ih tu dobio besplatno...i možda za kojih 10 godina iskoristiti u nekoj studiji anti-procjepljivačkog naslova...

p.s. Pa kaj ti nisi epidemiolog ili imunolog??? Pa kaj nisi rekao da se baviš cjepivima? Pa ne dilaš ih valjda???