-
joj, ja sam prezadovoljna i tetama
i vrtićem - što se tiče prehrane, riječki vrtić je super- nema krafni, hrenovki, pašteta, a i hrana im je, osim što je zdrava i izuzetno ukusna. nažalost, čula sam da nije ista situaccija u školi - J će najesen u cjelodnevni boravak i nadam se da će se i tu situacija popraviti.
tete strplivo odgovaraju na svako pitanje, same pričaju roditelju o provedenom danu (kad ga on pokupi iz vrtića, na sva moja pitanja - jel jeo, jel spavao - odgovor mu je "a valjda je, ne buni se da je gladan"), o nekakvim njegovim zapažanjima, što je pričao i sl (što mi je bitnije od toga jel jeo - budući da s time nemamo problema). vidim da puno pričaju s djecom jer teta zna ama baš sve što se događa u našoj obitelji - od toga kad je M propuzala i počela pokazivati prstićem, do toga kad je mm promijenio posao i sl.
što se tiče individualnih konzultacija, i ta mogućnost postoji nakon radnog vremena. ja sam bila samo jednom, jer stvarno nemam potrebe ići (sve informacije dobijem kad ga dovedem i dođem po njega - naročito sad kad ne radim, pa mi se nigdje ne žuri). i to sam i tada došla zabunom jer mi je mm prenio kako je roditeljski sastanak. i došli smo samo nas par roditelja, gle čuda, nitko od roditelja djece s nekakvim problemom.
ja im se stvarno divim i prezahvalna sam što su takve. a, iako sam sigurna da ima i drugačijih primjera teta, znaju i roditelji imati nekakva čudna očekivanja, pa se desi da sam s tim istim tetama i vrtićem ja prezadovoljna, a da bi neki dan npr. srela u gradu jednu mamu čiji je sin išao sa J u grupu, i nakon mojeg pitanja "zašto vaš više ne ide u vrtić?" dobijem odgovor "ha, bili smo strašno nezadovoljni sa svime, naročito s tetama (tu je nabrojala i hranu i igračke i slikovnice i nemogućnost komunikacije i još sijaset drugih stvari), pa smo ga morali ispisati". i ja na to ostanem totalno :shock: i bez komentara.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma