-
Kasni radi trudnoće ili nečeg drugog?
U zadnje sam vrijeme bila (i još jesam) pod ogromnim stresom, uz sve to mi i kasni. Istina, kasni samo dan-dva, no to mi se nikad nije dogodilo, osim kod trudnoće, naravno. Ciklus mi traje 28/29 dana, a danas bi trebao biti 30-i dan ciklusa.
Što mislite?
-
Pa nisi nam dala puno detalja za misliti
ili ti kasni od stresa ili si draga trudna!
Napravi test
a ja samo mogu vibrrrrrrrrrrrrrr da bude kako ti želiš
-
Nema se tu puno šta misliti ili reći. Točno kako kaže naslov topica, a ti napravi test i znat ćeš odgovor
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je rezultat onakav kakvog si sama želiš
-
OK, malo ću opširnije.
Imala sam odnos bez zaštite dan prije početka plodnih dana ili na sam početak plodnih dana, ne mogu točno reći jer je ciklus 28/29 dana, a poslije toga sa zaštitom (hm, pitanje je jel je bila učinkovita).
Trudnoća da, ali mislim kako ne bi smjela iz zdrav. razloga.
-
-
I meni kasni. Zadnja menga 26.02-og. Nakon spontanog lani u 11 mj. jedva sam cekala obavit sve pretrage, oporavit se i dobit zeleno svjetlo od ginekologa za novi pokusaj. Sad kad jedva cekam tu mengu da iza nje mozemo u akciju ona nikako da dodje. Pripisujem sve psihi i mojoj velikoj zelji jer drugog logicnog objasnjenja nemam.
-
Hvala vam!
Danas moram napraviti test.
-
pozdrav, imam jedno pitanje, meni menst. kasni 6 dana, napravila sam test danas i negativan je (na moju i suprugovu veliku žalost). ipak, prijateljica mi kaže da je test moguće lažno negativan. ne želim se nadati uzalud, ali ovo ipak nije normalna situacija budući su mi ciklusi uzor urednosti. posao mi je jako stresan, moguće je razlog taj, ali ipak... koliko da čekam prije nego odem na pregled? inače, uopće nemam simptome koje inače imam prije dobivanja menst. suprug i ja pokušavamo oko 1 godinu, za sad nismo imali sreće. eto. hvala na odgovorima
-
Margareta, ne zelim ulijevat laznu nadu, al
istina je da test zna pogrijesiti, meni je pogrijesio 2 puta za redom, da pojasnim, kupila sam dva testa radi sigurnosti, i prvi napravila popodne, te je kazao negativno..nema trudnoce,
drugi puna nade napravim ujutro po pravilu, i taj pokaze negativno, te se ja razocaram, a ono bebica je bila tu... i jos je u mojoj pupi malo..
Nakon 5-6 dana sam ponovno napravila i bio je pozitivan :D
-
hvala sretna mamo, dabogda i meni bilo tako! molim vas da mi kažete još koji ste test koristila? ja sam nakon dva dana probala s clearblue i nije mi pokazao ništa, u onom kontrolnom kvadratiću nije se pokazala linija, a danas sam probala s intim - plus testom i bio je negativan. u biti, je li bitno koji se test koristi?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma