Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kasni radi trudnoće ili nečeg drugog?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Kasni radi trudnoće ili nečeg drugog?

U zadnje sam vrijeme bila (i još jesam) pod ogromnim stresom, uz sve to mi i kasni. Istina, kasni samo dan-dva, no to mi se nikad nije dogodilo, osim kod trudnoće, naravno. Ciklus mi traje 28/29 dana, a danas bi trebao biti 30-i dan ciklusa.
    Što mislite?

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa nisi nam dala puno detalja za misliti
    ili ti kasni od stresa ili si draga trudna!
    Napravi test
    a ja samo mogu vibrrrrrrrrrrrrrr da bude kako ti želiš

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nema se tu puno šta misliti ili reći. Točno kako kaže naslov topica, a ti napravi test i znat ćeš odgovor
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je rezultat onakav kakvog si sama želiš

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

OK, malo ću opširnije.
    Imala sam odnos bez zaštite dan prije početka plodnih dana ili na sam početak plodnih dana, ne mogu točno reći jer je ciklus 28/29 dana, a poslije toga sa zaštitom (hm, pitanje je jel je bila učinkovita).
    Trudnoća da, ali mislim kako ne bi smjela iz zdrav. razloga.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ti najbolje sama znas
    meni je veliki stres (nakon sto bi mi obavezno kasnila menga) prije prve T bilo veliko natjecanje tipa svjetskog prvenstva ili odlazak na more - dakle 2 puta godisnje mi se ili produljio ili skratio ciklus. sve ostalo ako bi kasnilo vis od 2 dana bi smatrala dobrim razlogom da radim test...
    nakon prve T, veliki stres je bio prehlada koja traje 4 dana, nespavanje 2 noci za redom dulje do 4 h, nedobivanje place tocno na datum koji su mi obecali pa si ti sad misli...sve mi je stresna situacija

mislim da dodatni stres oko iscekivanja hoces li dobiti ili ne u slijedecih 5 dana ne pomaze - osobno bi otisla i kupila najjeftiniji test i napravila ga. ako ti je ciklus tako redovan, vec bi se moglo vidjeti...

ako ti cekanje nije veliki stres i mozes probati ne misliti, pricekaj jos 5 dana pa onda radi test

sto god bilo drzim ti fige da ti bude

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I meni kasni. Zadnja menga 26.02-og. Nakon spontanog lani u 11 mj. jedva sam cekala obavit sve pretrage, oporavit se i dobit zeleno svjetlo od ginekologa za novi pokusaj. Sad kad jedva cekam tu mengu da iza nje mozemo u akciju ona nikako da dodje. Pripisujem sve psihi i mojoj velikoj zelji jer drugog logicnog objasnjenja nemam.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala vam!
    Danas moram napraviti test.

margareta

Početno

pozdrav, imam jedno pitanje, meni menst. kasni 6 dana, napravila sam test danas i negativan je (na moju i suprugovu veliku žalost). ipak, prijateljica mi kaže da je test moguće lažno negativan. ne želim se nadati uzalud, ali ovo ipak nije normalna situacija budući su mi ciklusi uzor urednosti. posao mi je jako stresan, moguće je razlog taj, ali ipak... koliko da čekam prije nego odem na pregled? inače, uopće nemam simptome koje inače imam prije dobivanja menst. suprug i ja pokušavamo oko 1 godinu, za sad nismo imali sreće. eto. hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Margareta, ne zelim ulijevat laznu nadu, al
    istina je da test zna pogrijesiti, meni je pogrijesio 2 puta za redom, da pojasnim, kupila sam dva testa radi sigurnosti, i prvi napravila popodne, te je kazao negativno..nema trudnoce,
    drugi puna nade napravim ujutro po pravilu, i taj pokaze negativno, te se ja razocaram, a ono bebica je bila tu... i jos je u mojoj pupi malo..
    Nakon 5-6 dana sam ponovno napravila i bio je pozitivan :D

margareta

Početno

hvala sretna mamo, dabogda i meni bilo tako! molim vas da mi kažete još koji ste test koristila? ja sam nakon dva dana probala s clearblue i nije mi pokazao ništa, u onom kontrolnom kvadratiću nije se pokazala linija, a danas sam probala s intim - plus testom i bio je negativan. u biti, je li bitno koji se test koristi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •