-
Prvo,off topic,krumpiriću ČESTITAM!!!!!!
A drugo,odmor nakon poroda,šta je to?Tri dana sam imala trudove,nisu bili jaki ali su bili dovoljno jaki da ne spavam dvije noći a onda je u nedjelju navečer pukao vodenjak i krenuli trudovi odmah svake 3 min.Otvorila se do 8 cm,trudovi stali,dobila drip ui u pola tri ujutro rodila.Do pola pet bila u hodniku rađaone,prebačena na odjel oko 5 a u pola 6 eto djece.Oka nisam sklopila,mali navalio sisati a ja zaspala kao top pored njega.Bila na Sv.Duhu,netko je već rekao kada donose djecu.Ostale dane boravka isto nisam spavala što zbog uzbuđenja,što od umora i stalne misli gdje mi je dijete.Prošla sam bez mastisisa,bez ragada jer je mali jeo kao lud.Ono vrijeme kada nije bio pored mene koristila sam za odlazak na wc,tuširanje jer me jednostavno bilo strah napustiti sobu dok je mali bio sa monom.Cimerice u sobi su imale mastits pa su cijele noći hodale,onda sam imala intervenciju-jedna žena u sobi preko puta prestala disati-pa sam išla reanimirati-uglavnom,ne ponovilo se.jedva sam čekala da dođem kući.sad kad razmislim,ne znam da li bi rooming-in kao što postoji kod nas bio najsretnije rješenje jer ipak netko od sestara mora biti u sobi da pomogne oko bebe.Mi smo sestre vidjele na viziti i kada su donosile i odnosile djecu.Donesu ga spava kao top,počne sisati,evo ih po njega a kada ga vrate iz kuta usana se cijedi mlijeko.Za poludit.Uglavnim,ružno.najsretnija bi bila da sam odmah nakon poroda mogla ići kući.To mrcvarenje u bolnici je katastrofa...
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma