-
-
Ne mora znaciti, ja sam rodila sa puna 42+1 tj. 15 dana kasnije od "sluzbenog termina" prvo djete..
Tako da je sve to individualno...
Simtome ces pripoznati
kad dodju pravi , ne brini se
-
ja sam rodila 40+1, ali 3 tjedna prije poroda me je sve boljelo i mislila sam da ću svaki čas rodit
-
ja sam išla na dogovoreni carski, točno tjedan prije termina
-
Ja sam svog prvog deckica rodila 6 dana prije termina
-
meni je termin po zadnjoj menstruaciji bio 14.1. a po ultrazvuku 8.1 a rodila sam 3.1. na otpusnom pisalo da sam u 39. tjednu rodila. uglavnom u terminu.
-
Ja sam rodila točno na termin,a lagani trudovi počeli 3 dana prije.
-
Ja sam rodila 2 tjedna ranije,znači 38tj. Nisam imala nikakve simptome ranije, čak ni torbu spremnu....
-
Ja sam rodila 4 dana prije termina, nikakvih naznaka skorom porodu nisam imala. Puknuo mi je vodenjak rano ujutro, trudovi su počeli tek nakoliko sati nakon toga.
-
Ja sam rodila tjedan dana prije termina po uzv-u i 37+4 po z.m. ali ja sam čuvala trudnoću zbog prijetećeg prijevremenog i bila na partusistenu...
-
ja rodila točno na dan termina. dok mi se nisu pojavili trudovi nisam imala nikakvih naznaka da je porod uskoro, dapače, "obećala" sam MM-u, koji je obnavljao kupaonicu, da sigurno neću bar još pet dana
-
-
-
-
ja sam rodila točno tjedan dana nakon termina iako me doktor uvjeravao da ću roditi ranije .
-
termin je bio 29.03 a rodio se 10 dana ranije tj.19.03
-
dan prije termina ali po dogovoru
-
-
-
točno na termin, prirodno,vaginalni porod... u 4 ujutro mi je pukao vodenjak. mali je htio biti u zg baš kad je bush dolazio
8)
-
41+3
išla sam na induciranje, a od 38. tj su mi govorili da bi mogla svaki čas...
-
termin mi bio 10.9, a ja rodila 2.9.
-
po uzv-u termin 07.02, po ciklusima 16.02. i rodila sam 16.02.
-
Po mengi termin 30.8. po uzv prvo 9.9 a pod kraj 13.9. Na kraju rodila 20.9. Sve je to individualno i nema previse veze s tim dal si prvorotka ili ne.
-
meni po mengi termin 15.08., na uzv-u su rekli da ću rodit 04.09. a ja rodila 07.08.
uživaj u trudnoći
-
-
-
Termin 9.3. rodila 2.3. prirodno, vaginano. Nikakvih naznaka prije tipa bolova i ne znam cega samo, da prostite, proljev cijeli dan. Za trudove sam mislila da su grcevi od proljeva i vratila se spavati. A onda su grcevi krenuli svakih 5 min........
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma