al me ne ispunjava kad moram očistiti kuhinju da bi sutra opet u toj istoj kuhinji mogla kuhati. ne ispunjava me odlazak u dućan, kad zagori lonac pa ga moraš ribati, kad se začepi lavabo, ne ispunjava me čišćenje wc-a i kade i pločic, ne ispunjava me peglanje, pa makar to bilo i njene robice, ne ispunjava me usisavanje, niti brisanje prašine, a kamo li da me ispunjava brisanje podova mokrom krpom, ne ispunjava me čišćenje tepiha, ne ispunjava me pranje prozora, ne ispunjava me slaganje stvari, pa makar to bile i zxujine igračke, ne ispunjava me vođenje auta na servis, ne ispunjava me vođenje auta da mu se promjene gume, ne ispunjava me bacanje smeća van, ne ispunjava me ići na plac, nisam niti neki ljubitelj kuhanja, ne ispunjava me spremanje stvari u ormar, ili spremanje kofera, ne ispunjavaju me redovi pred šalterima u fini... sve te stvari mene ne ispunjavaju, pa makar mi ih netko platio da odradim. a bez tih stvari se ne može (no, dobro.... neke mogu manje više, ako je suditi po topicima ) biti ni roditelj.