Citiraj Zorana prvotno napisa
I, jel provedeno u praksu ovo s Norveskom? Meni je ovo sve totalna idiotarija i mislim slicno ko i Ancica, zenama se neda.
ah, što reći. sliježem ramenima. ne osuđujem, al da je baš hvalevrijedno. i nije. što bi bilo da se ženama ne da učestvovati u rodi ?! :?

Jel bi ti bila prevelika tragedija za prihvatiti da zene mozda ipak ne zele ganjati karijere do te mjere do koje bi neke fem. struje htjele?
pa iskreno rečeno, donekle to i je tragedija, barem meni. sve te silne žene koje su studirale i učile, koje su pametne i inteligentne... mislim da bi imale što šta za reći i napraviti i promijeniti svijet... šteta što nisu spremne iskoristiti svoje znanje i pamet osim u mijenjanju pelena i kuhanju graha te odgajanju ženske djece kojoj se neće dati. mislim da je itekako moguće spojiti oboje - al naravno samo u partnerstvu. zašto muž ne bi više uživao u roditeljstvu, a žena van kuće ?!? i ovdje ne pričam o 15-satnom radnom vremenu.

Osim toga, valjda bi neki plemenitiji cilj bio prilagoditi svijet nama,
pa otkud ti ideja da to i nije cilj feministkinja ?? :?

a ne ko muva bez glave trcati za trendom i sistemom koji nam zeli i zadnje minute slobodnog vremena unovciti.
ponavljam: otkud ti ideja da je ovo cilj feminizma ? :?

imaš predrasude o feminizmu, cilj sigurno nije od žena stvoriti muške klonove u patrijarhalnom svijetu.