lower, zašto misliš da za djecu ne bi bilo dobro da su roditelji cijeli dan s njima ? Mislim da bi klinci baš uživali, i da bi to bilo idealno za njih, a ko zna, možda i za roditelje
ako malo razmislis postoje i danas obitelji u kojima su rod. (oba) stalno s djecom - ja ne vidim da su ta djeca sretnija i zadovoljnija od druge djece. Osim samog vremena vaznije je kako to vrijeme iskoristiti, sto napraviti s vremenom kako odrzavati odnos...nekako mi ta prica ne ide u takve krajnosti.

recimo meni treba vise vremena za obitelj - no to ne znaci da mi treba svo vrijeme samo za obitelj, nekako mi je ta siva zona izmedju idealna zemlja iz sna. jos kad bi to moglo biti fleksibilno, recimo da mogu uzeti neko vrijeme da dijete adapt. u vrtic bez stresa hovu li ostati bez posla jer ne mogu biti na dva mjesta istovremeno ili da danas mogu ostati pol sata duze da se na miru spremimo a ne da jurimo ko izbezumljeni itd. itd. takve male stvarimislim da bi dale kvaliteti zivota obitelji u HR veci znacaj nego opcija da oba rod. ostanu doma (iako mi je i ta opcija prekrasna recimo za prvi mj. bebinog zivota ili koliko vec tojobitelji treba).