U potpunosti se slazem sa zadnjim postom od MC. Bogami i sa svim prijasnjim. Cinjenica jest da je danas upravo zenska samosvijest na strahovito niskoj razini, da su nam mnoga, toliko nasa i vlastita, razmisljanja itekako nametnuta i uostalom upravo tu vidim jaku poveznicu RODE i feminizma, ali to je samo jedan dio cijele price. Sebe osobno volim dozivljavati za slobodoumnu te emancipiranu pa mi se ipak desilo da sam ja ta koja razmislja o pedijatru, cijepljenju, nedostatku carapica, premalim cipelama i uvodjenju puretine u dohranu. Nisam nikakav control freak i uobrazavam si da sam, kao i vecina nas ovdje, upecala genijalan i osvijesten primjerak kojeg je odgojila isto takva majka ranih 70ih. To se cinilo toliko logicnim da nitko od nas dvoje, toliko liberalnih i osvijestenih, nije imao potrebu da stane i uoci tu nelogicnost. Jer ruku na srce, i nije neka filozofija iscitati tablicu dohrane. Isto tako, on je mnogo bolji kuhar od mene. I jos jedna stvar, tokom cijele svoje trudnoce, dozivljavala sam ogroman pritisak, sto direktan, sto indirektan, da svoje obrazovanje i karijeru stavim u drugi plan. On nije. I to ne zbog dojenja i bioloskih predispozicija. Nego naprosto zbog toga sto sam zena. Tako da smatram da iako je izuzetno to sto RODA podize samosvijest zena po pitanju majcinstva i prava da se ispune u toj ulozi, sto se feminizma tice, puno je veci problem dovesti drustvo na tu razinu da dozvoli da se zene ispune ne samo kroz tu ulogu..