Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Bakterije u urinu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Bakterije u urinu

Dijete od 20 mj u zadnje vrijeme, povremeno, svakih par tjedana ima temp po dan-dva, uglavnom bez ikakvih drugih simptoma.
    Ni ne vodim je uvijek doktorici jer to pripisujem virozama.
    No jučer sam ipak otišla, dr isto kaže da može imati tako često virozice, pogotov što je izožena i sestri i drugoj djeci koja idu u vrtić, a i odraslima.
    Na pregledu je bilo sve u redu, KKS također, ali u urinu ima dosta bakterija pa mora popiti atb

Zanima me, jesu li te temp mogle biti uzrokovane tim bakterijama?
    Mislim, zar bi onda same od sebe nestale za dan-dva? Meni je to stvarno uvijek ličilo na virozu, a mislim da temp od bakterije ne bi samo tako nestala

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali kod nas je temp. bila nestala, a kad ono :shock:

Meni je B. 3 dana imao temp. nikakvih drugih simptoma. 4. dan se probudio i bio bez temp, ali mi ipak odlucili napraviti pretrage za koje smo dobili dan prije uputnice - ispalo je da ima upalu bubrega, e.colli 10na6.
    Hospitalizirali nas, iako su mu leukociti bili nizi nego to jutro, a on bio cijeli dan bez temp.
    teta koja nas je odlucila hospitalizirati nam nije znala odgovoriti kako i zasto, ako nema temp., neki kazu da je to bilo od nakupljenog lupoceta - kojeg tad nije pio sigurno 24h, a dr. C. misli da ima jako jaki imunitet, pa se sam izborio.

E. mi je sad za Uskrs imao temp, nesto povisene leukocite, nesto bakterija u urinu...sve proslo samo od sebe za 2-3 dana...

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: Bakterije u urinu

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Zanima me, jesu li te temp mogle biti uzrokovane tim bakterijama?
    Mislim, zar bi onda same od sebe nestale za dan-dva? Meni je to stvarno uvijek ličilo na virozu, a mislim da temp od bakterije ne bi samo tako nestala
    DaX2

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakav je urin ostali nalaz?
    leukociti u urinu, krv, nitriti
    kakav je sediment?
    može bit urinarni infekt, a mogu biti i bakterije sa splovila
    napravi urinokulturu da budeš mirna

Datum pristupanja
    Dec 2003