Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Ne pokazuje prstićem...?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Ne pokazuje prstićem...?

Ovakva je situacija:mali ima 10 mj puže,hoda na ruke sve uredno ali ne govori,vrišti smije se tu i tamo nešto izguguće ali svake prijestupne pa sam zabrinuta jer bi dosada trebao uperiti prstićem prema određenoj stvari.On ne upire s prstom ali ako nešto želi ode sam po to pa makar prevrnuo sve oko sebe,jako je živa beba dobro čuje i reagira na zvukove oko sebe trebam li biti zabrinuta rode pomagajte!

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da nema mjesta panici, pa kažeš i sama da ako nešto hoće ode i uzme sam/a! Moja curka nikad ne pokazuj prstom nešto što želi, već samo kad nama nešto želi pokazati/objasniti gdje je to nešto! Tipa prst u nebo i viće jon (avion) Al sam ga napisala..

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sve mi je to jasno ali on niti to ne radi ,ne znam koljko je tvoja mala stara ali moj još ništa ne govori čak ni mama ni tata,nisam ni sama pametna :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mani se čini da tu nema razloga za brigu - moja je cura progovorila prije mjesec dana prvi put mama, dakle sa 18 mjeseci - i sad nakon mjesec dana govori cijele rečenice (a mama izgovori jedno 200 puta u danu... ). nikad nije pokazivala prstićem na ništa, a nije davala nikakve znakove da će prohodati dok jednog dana nije samo krenula (sa skoro 16 mjeseci) i nakon tog dana NIKAD nije pala, ili zateturala kao da je nesigurna...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno zdravlje

bok ja imam curicu kojoj je 12 mj. i ona je tek nedavno počela pokazivati prstićem,ali isto samo da nam nešto pokaže!!mislim da nema potrebe za panikom,pa svako djete je drugačije nešto će napraviti prije a nešto poslije 8)

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa ima tek 10mj!!! Polako kam ti se žuri?! Moja curka sad ima 15mj i priča svašta, a do nedavno je pričala "švedski"! Pogledaj malo ovdje http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=59590kaj cure pišu o pričanju nemoj se bedirat! Sve u svoje vrijeme!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Joj cure baš vam hvala sad mi je malo lakše, :D

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pitam ja jucer jednu curu: Mozes li ti vjerovati da ja nisam skoro do trece godine govorila? A zena ko iz topa:Nemoguce , KOLIKO sad govoris!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •