Evo danas mi je teta u vrtiću rekla za mog sina od 21 mj., da je jučer bio dosta nervozan, ne daj bože da ga netko od djece pipne, kada ga je lijepo posijela za stol, on udri u plač, baca se po podu, kada mu nešto nije po volji. Druga djeca nisu takva. Ja ne znam šta bi to moglo biti. Neki dan je jako dobar, nekada je mrzovoljan, živčan, teta ga je prozvala ljutko, jer često zna protestirati i i inatiti se, mada ima dana kada je super., kako tete kažu. Za drugu djecu ne znam, vidla sam isto plaču i imaju napade tu i tamo, a ne tako često kao moj, koliko sam shvatila. U jednoj je fazi kada ga je teta htjela hraniti, a on zna to sam, bacio tanjur na pod. Njima je valjda to pre intezivno, jer odskače od druge djece onda. Sada to ne radi više( s tanjurom, hvala Bogu!)
Možda ja nešto krivo radim u odgoju? Isto tako poslije vrtića putem do doma je uvijek šutljiv, ne izusti niti glasa, tek kada dođe doma se razigra.
Ja nisam od mama za batine i grubosti, nisam ga još nikad lupila po guzi, samo znam podviknuti i oštrim glasom nešto reći kada ne smije nešto.
Ne znam jel to normalno ili se nešto dešava?
Ima li neka iskustva??? :?