Imam jedno pitanje. Mogu li dobiti ban na Zdravlju djece? Dakle, da mogu pisati na ostatku foruma, a tamo ne. Još bolje bi bilo da uopće ne vidim taj PDF. Je li to izvedivo?
Imam jedno pitanje. Mogu li dobiti ban na Zdravlju djece? Dakle, da mogu pisati na ostatku foruma, a tamo ne. Još bolje bi bilo da uopće ne vidim taj PDF. Je li to izvedivo?
Ma Luna, sve 5! Nemoj trošiti energiju bespotrebno![]()
pretpostavljam da te najvise uzrujavaju topici koje sama otvaras?
![]()
AdioMare prvotno napisa
Umirem
Ne.ivarica prvotno napisa
Dosta mi je vrijeđanja i imputiranja s**nja. A ne želim odgovarati istom mjerom, jer ću onda dobiti pravi ban. I ne treba mi podrška, treba mi odgovor - može ili ne može?
AdioMare![]()
![]()
pa jednostavno prestani otvarat topice s tog podforuma...
Nemoj misliti na Torticu.
Joj, nemoj me ubit, kad sam procitala prethodni post, jednostavno samo morala.
Ma ne samo tog, pogledaj u što se pretvorilo pleme i svi ostali topici... Suptilne i manje suptilne uvrede, predrasude, neutemeljene pretpostavke, ismijavanja i sl. Da ja počnem tako vrijeđati forumašice po nekoj drugoj osnovi zbog nekih stvari koje su meni neshvatljive, odmah bi se uzburkale strasti kao milijun puta do sad. Sve moramo u rukavicama, ali po necjepišama svi udaraju kako stignu. Fakat mi je više zlo od toga, a trenutno nisam u nekoj zen fazi.mamma Juanita prvotno napisa
Dakle, zna li tko? Jedan mali bančić i udri brigu na veselje.
to ti je od pomanjkanja cole u krvi
Mislim da ne bi islo, jerbo ce ih onda zasuti razni zahtjevi.
koliko ja znam to se ne moze na forumu napravit.
za neko vrijeme ce MOZDA biti na forum dodana mogucnost da si svatko na profilu podesi koje podforume zeli ignorirati ili skriti od vlastitih ociju. ignoriranje znaci da se topici iz njih uopce ne pojavljuju na searchu neprocitanih. skrivanje - da nestane sa glavnog indexa.
ali i tada ce sve ovisit o tvojoj samokontroli, jer te nitko ne moze sprijecit da odes na neki pdf. nisi malo dijete i mozes sama nesto ignorirati ako to odlucis
(mislim da je ovaj addon stvoren vise radi preglednosti nego zbog svadjanja...).
moj dojam je isto da se na ovom forumu malo previse dopusta u vidu vrijedanja i trolanja umjesto zbilja argumentiranih rasprava... ali sta cu ja sad (forum nije demokracija). vidim da se stvari ne moderiraju kako bi ja volila (tj. kako sam naucila drugdje), pa izbjegavam rasprave koje me
doduse naravno da je meni trenutno milijun puta lakse nego tebi jer ja nemam djecu pa mi nitko ne moze prigovarat oko ikakvih odluka vezanih za njih.
tako da samo hrabro - kad vidis mali postic kako miga na podforumu zdravlje djece, ti duboko udahni i reci: baš neću!![]()
ovo su primjedbe na rad moderatora i admina?Luna Rocco prvotno napisa
Ne, nije. Znam da nitko ne može iščitavati sve topice i dizati obrvu na svaku kajlu. Zato se i nikad nisam potužila ni na koga i zato ne tražim nikakve promjene osim da ja to ne gledam. Znam da bih trebala ostati cool, ali nisam takav karakter. A stvarno nemam niti vremena niti volje za natezanje.ivarica prvotno napisa
Ma daj Luna, cesto ono sto kazemo na forumu zvuci puno ozbiljnije i hladnije nego da se raspravljalo u osobnom kontaktu.
Vrati istom mjerom i gotovo.
(Ne)cjepljenje je nazalost tema oko koje smo svi osjetljivi jer utjece ne zdravlje nase djece.
Rece zena koja je napisala da necjepise rade po principu
Brigo moja prijedji na drugoga
![]()
Ovo ne dolazi u obzir. Velim, STVARNO mi se ne svađa. Najradije bih da svatko gleda svoja posla što se tiče cijepljenja, ali očito to nije moguće.Deaedi prvotno napisa
LR, koliko vidim i ovdje se pomalo zahuktava..izgleda da svi trče vidjeti tvoje topice jer su vruuući i onako pošteno za ...pucavanje!!!!!
Moderatorice, LR je tražila a jel dobila ban? očito nije..stoga zaključaj ovo prije rata :D
Evo Luna, izvrstan primjer niskog udarca.marta prvotno napisa
No, necu sad reagirati, i objasnjavati ponovno na sta se to odnosili, onaj koga zanima moze i sam naci. A i imati cu sigurno prilike sresti martu u nasem omiljenom "malom mistu".![]()
Iskreno se nadam da neces.![]()
Nizak udarac nije ni blizu onog sto sam maloprije napisala. Ja sam tebe samo citirala. Nisam ti imputirala da te nije briga za tudju nedonoscad. Al sad hocu. Jel te briga sto od (recimo tvog) djeteta cijepljenog MoPaRu-om necije nedonosce moze dobiti zausnjake? Horizontalni prijenos je dokazan.
Luna, pa kako bi to bilo moguće? Pa ne zivimo u vakumu. Ali, dobro, necu vise. Ne volim se svadjati sa dragim mi osobama.Luna Rocco prvotno napisa
![]()
Je, bilo me briga. Ne samo za nedonoscad, jer djecu smo izbjegavali u sirokom luku. Nakon Priorixa H je bila iduca 3 tjedna uglavnom doma i i u svom dvoristu.marta prvotno napisa
Inace, plan GO mi se vec crveni na kalendaru, oznacen veeelikim slovima. Prvi dio se priblizava...![]()
Luna Rocco prvotno napisa
Cijepljenje je nesto sto se tice nase djece i kao takvo je tema koja mora biti ukljucena u raspravu, ako za nju postoje oni koje ih zanima, a posebno jer roditeljska odluka o (ne)cijepljenju dotice svu djecu, a ne samo njihovu.
Ako dobro shvacam, ti zapravo (osim prestanka vrijedjanja s cim se slazem, al nisam primijetila da se bas tako cesto pojavljuje) trazis da se prestane raspravljat o necemu samo zato sto tebi ne pase :? i zato sto nisi u mood-u da se svadjas![]()
Daedi, pretpostavit cu da si ovaj gore odgovor pisala u vrijeme kada sam ja postala svoju molbu da se prekine sa ovakvom vrstom rasprave na ovom pdf-u, te da ju nisi vidjela.![]()
ajme, al ste brze.![]()
da ne bi sada ispalo da je moj komentar bio upucen samo Daedi, molim vas SVE da se suzdrzite od daljnjih komentara.
eto!
hvala na razumijevanju.![]()
eto, i sta bi ti sad koristilo i da si dobila ban na zdravlju. kud ti, tu i cijepljenje![]()
moras to sama rijsiti sa sobom, a ne prebacivati odgovornost na nekog drugog![]()
![]()
Što reći?meda prvotno napisa
Ne shvaćaš dobro. Rasprave o necijepljenju su dobrodošle, naravno. Dosta dugo su bile na nekoj koliko-toliko kulturnoj razini, a onda se stvar malo otela kontroli. Žao mi je ako jedina to vidim. Postoji, naime, razlika, između toga da netko veli kako nikad ne bi izložio svoje dijete riziku necijepljenja i kako vjeruje u cijepljenje i toga da se svi necijepiše proglašavaju idiotima koji su pobrali svoje (ne)znanje s kretenskih, senzacionalističkih stranica i čija se djeca šlepaju na račun cijepljene djece.Mony prvotno napisa
Oprosti, momze.
pitanje moderatoru
odgovor na pitanje iz naslova je dobiven, ban se ne može dobiti selektivno i po želji
daljnja rasprava koja je otišla OT nije dozvoljena
zašto se tema ne zaključa?
nije upće stvar ove teme, to se već par puta dogodilo
moderator kaže nemojte više pisati, ali ostavi otvorenu temu da maše zainteresiranima kao crvenom krpom
a kad sam već tu
adio mare![]()
![]()
![]()
cure, cure![]()
zato sto uvijek polazim od pretpostavke da su ljudi toliko razumni i da ce uvaziti molbu da se drze teme.moderator kaže nemojte više pisati, ali ostavi otvorenu temu da maše zainteresiranima kao crvenom krpom
kljuc je uvijek mogucnost, ali zaista posljednja
:?Luna Rocco prvotno napisa
pa ako kazes da nemas primjedbi na moderatore i admine, onda smatras ocito da je problem u tebi. a to je da ti ne mozes uci u raspravu bez da se uzrujavas. zasto se ne mozes suzdrzati od rasprave ili od uzrujavanja, to moras sebe pitati.
moj post je bio sasvim dobronamjeran.
Da vam dofuram blato, pa da tamo nastavite?![]()
Odgovaram na prvo pitanje: NE, nije moguce dobiti selektivni ban. I onu opciju sto je koryanshea spomenula neznam da li cemo koristiti s vremenom - da ne bi bilo krivih ocekivanja.
A ja sad temu kljucam. Ako mislite drugacije, pls me slobodno uvjerite na pp zasto bi trebala biti otvorena i dalje.