Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Ban za jedan podforum

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ban za jedan podforum

Imam jedno pitanje. Mogu li dobiti ban na Zdravlju djece? Dakle, da mogu pisati na ostatku foruma, a tamo ne. Još bolje bi bilo da uopće ne vidim taj PDF. Je li to izvedivo?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zeno, opusti se. Zasto te to toliko dira?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma Luna, sve 5! Nemoj trošiti energiju bespotrebno

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A da se cijepiš protiv tog pdf-a?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pretpostavljam da te najvise uzrujavaju topici koje sama otvaras?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Umirem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    pretpostavljam da te najvise uzrujavaju topici koje sama otvaras?
    Ne.

Dosta mi je vrijeđanja i imputiranja s**nja. A ne želim odgovarati istom mjerom, jer ću onda dobiti pravi ban. I ne treba mi podrška, treba mi odgovor - može ili ne može?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

AdioMare

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Luna, to u vezi topica o necjepišama?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa jednostavno prestani otvarat topice s tog podforuma...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemoj misliti na Torticu.

Joj, nemoj me ubit, kad sam procitala prethodni post, jednostavno samo morala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    Ma ne samo tog, pogledaj u što se pretvorilo pleme i svi ostali topici... Suptilne i manje suptilne uvrede, predrasude, neutemeljene pretpostavke, ismijavanja i sl. Da ja počnem tako vrijeđati forumašice po nekoj drugoj osnovi zbog nekih stvari koje su meni neshvatljive, odmah bi se uzburkale strasti kao milijun puta do sad. Sve moramo u rukavicama, ali po necjepišama svi udaraju kako stignu. Fakat mi je više zlo od toga, a trenutno nisam u nekoj zen fazi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle, zna li tko? Jedan mali bančić i udri brigu na veselje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

to ti je od pomanjkanja cole u krvi

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ne bi islo, jerbo ce ih onda zasuti razni zahtjevi.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ma ne samo tog, pogledaj u što se pretvorilo pleme i svi ostali topici... Suptilne i manje suptilne uvrede, predrasude, neutemeljene pretpostavke, ismijavanja i sl. Da ja počnem tako vrijeđati forumašice po nekoj drugoj osnovi zbog nekih stvari koje su meni neshvatljive, odmah bi se uzburkale strasti kao milijun puta do sad. Sve moramo u rukavicama, ali po necjepišama svi udaraju kako stignu. Fakat mi je više zlo od toga, a trenutno nisam u nekoj zen fazi.
    kužim te

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Dakle, zna li tko? Jedan mali bančić i udri brigu na veselje.
    nije moguce za samo jedan pdf.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

koliko ja znam to se ne moze na forumu napravit.

za neko vrijeme ce MOZDA biti na forum dodana mogucnost da si svatko na profilu podesi koje podforume zeli ignorirati ili skriti od vlastitih ociju. ignoriranje znaci da se topici iz njih uopce ne pojavljuju na searchu neprocitanih. skrivanje - da nestane sa glavnog indexa.
    ali i tada ce sve ovisit o tvojoj samokontroli, jer te nitko ne moze sprijecit da odes na neki pdf. nisi malo dijete i mozes sama nesto ignorirati ako to odlucis
    (mislim da je ovaj addon stvoren vise radi preglednosti nego zbog svadjanja...).

moj dojam je isto da se na ovom forumu malo previse dopusta u vidu vrijedanja i trolanja umjesto zbilja argumentiranih rasprava... ali sta cu ja sad (forum nije demokracija). vidim da se stvari ne moderiraju kako bi ja volila (tj. kako sam naucila drugdje), pa izbjegavam rasprave koje me
    doduse naravno da je meni trenutno milijun puta lakse nego tebi jer ja nemam djecu pa mi nitko ne moze prigovarat oko ikakvih odluka vezanih za njih.

tako da samo hrabro - kad vidis mali postic kako miga na podforumu zdravlje djece, ti duboko udahni i reci: baš neću!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo su primjedbe na rad moderatora i admina?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ovo su primjedbe na rad moderatora i admina?
    Ne, nije. Znam da nitko ne može iščitavati sve topice i dizati obrvu na svaku kajlu. Zato se i nikad nisam potužila ni na koga i zato ne tražim nikakve promjene osim da ja to ne gledam. Znam da bih trebala ostati cool, ali nisam takav karakter. A stvarno nemam niti vremena niti volje za natezanje.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma daj Luna, cesto ono sto kazemo na forumu zvuci puno ozbiljnije i hladnije nego da se raspravljalo u osobnom kontaktu.

Vrati istom mjerom i gotovo.

(Ne)cjepljenje je nazalost tema oko koje smo svi osjetljivi jer utjece ne zdravlje nase djece.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rece zena koja je napisala da necjepise rade po principu

Brigo moja prijedji na drugoga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Vrati istom mjerom i gotovo.
    Ovo ne dolazi u obzir. Velim, STVARNO mi se ne svađa. Najradije bih da svatko gleda svoja posla što se tiče cijepljenja, ali očito to nije moguće.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

LR, koliko vidim i ovdje se pomalo zahuktava..izgleda da svi trče vidjeti tvoje topice jer su vruuući i onako pošteno za ...pucavanje!!!!!

Moderatorice, LR je tražila a jel dobila ban? očito nije..stoga zaključaj ovo prije rata :D

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Rece zena koja je napisala da necjepise rade po principu

Brigo moja prijedji na drugoga

Evo Luna, izvrstan primjer niskog udarca.

No, necu sad reagirati, i objasnjavati ponovno na sta se to odnosili, onaj koga zanima moze i sam naci. A i imati cu sigurno prilike sresti martu u nasem omiljenom "malom mistu".

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iskreno se nadam da neces.

Nizak udarac nije ni blizu onog sto sam maloprije napisala. Ja sam tebe samo citirala. Nisam ti imputirala da te nije briga za tudju nedonoscad. Al sad hocu. Jel te briga sto od (recimo tvog) djeteta cijepljenog MoPaRu-om necije nedonosce moze dobiti zausnjake? Horizontalni prijenos je dokazan.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Najradije bih da svatko gleda svoja posla što se tiče cijepljenja, ali očito to nije moguće.
    Luna, pa kako bi to bilo moguće? Pa ne zivimo u vakumu. Ali, dobro, necu vise. Ne volim se svadjati sa dragim mi osobama.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

super, ajd' nemojte vise onda na ovom pdf-u.
    hvala.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ispricavam se.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Iskreno se nadam da neces.

Nizak udarac nije ni blizu onog sto sam maloprije napisala. Ja sam tebe samo citirala. Nisam ti imputirala da te nije briga za tudju nedonoscad. Al sad hocu. Jel te briga sto od (recimo tvog) djeteta cijepljenog MoPaRu-om necije nedonosce moze dobiti zausnjake? Horizontalni prijenos je dokazan.
    Je, bilo me briga. Ne samo za nedonoscad, jer djecu smo izbjegavali u sirokom luku. Nakon Priorixa H je bila iduca 3 tjedna uglavnom doma i i u svom dvoristu.

Inace, plan GO mi se vec crveni na kalendaru, oznacen veeelikim slovima. Prvi dio se priblizava...

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Najradije bih da svatko gleda svoja posla što se tiče cijepljenja, ali očito to nije moguće.

Cijepljenje je nesto sto se tice nase djece i kao takvo je tema koja mora biti ukljucena u raspravu, ako za nju postoje oni koje ih zanima, a posebno jer roditeljska odluka o (ne)cijepljenju dotice svu djecu, a ne samo njihovu.

Ako dobro shvacam, ti zapravo (osim prestanka vrijedjanja s cim se slazem, al nisam primijetila da se bas tako cesto pojavljuje) trazis da se prestane raspravljat o necemu samo zato sto tebi ne pase :? i zato sto nisi u mood-u da se svadjas

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I moja isprika, nisam vidjela.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sorry, momze, i ja kasno vidjeh upozorenje

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Daedi, pretpostavit cu da si ovaj gore odgovor pisala u vrijeme kada sam ja postala svoju molbu da se prekine sa ovakvom vrstom rasprave na ovom pdf-u, te da ju nisi vidjela.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ajme, al ste brze.
    da ne bi sada ispalo da je moj komentar bio upucen samo Daedi, molim vas SVE da se suzdrzite od daljnjih komentara.

eto!
    hvala na razumijevanju.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

eto, i sta bi ti sad koristilo i da si dobila ban na zdravlju. kud ti, tu i cijepljenje

moras to sama rijsiti sa sobom, a ne prebacivati odgovornost na nekog drugog

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    Što reći?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Ako dobro shvacam, ti zapravo (osim prestanka vrijedjanja s cim se slazem, al nisam primijetila da se bas tako cesto pojavljuje) trazis da se prestane raspravljat o necemu samo zato sto tebi ne pase :? i zato sto nisi u mood-u da se svadjas
    Ne shvaćaš dobro. Rasprave o necijepljenju su dobrodošle, naravno. Dosta dugo su bile na nekoj koliko-toliko kulturnoj razini, a onda se stvar malo otela kontroli. Žao mi je ako jedina to vidim. Postoji, naime, razlika, između toga da netko veli kako nikad ne bi izložio svoje dijete riziku necijepljenja i kako vjeruje u cijepljenje i toga da se svi necijepiše proglašavaju idiotima koji su pobrali svoje (ne)znanje s kretenskih, senzacionalističkih stranica i čija se djeca šlepaju na račun cijepljene djece.

Oprosti, momze.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pitanje moderatoru
    odgovor na pitanje iz naslova je dobiven, ban se ne može dobiti selektivno i po želji
    daljnja rasprava koja je otišla OT nije dozvoljena
    zašto se tema ne zaključa?
    nije upće stvar ove teme, to se već par puta dogodilo
    moderator kaže nemojte više pisati, ali ostavi otvorenu temu da maše zainteresiranima kao crvenom krpom

a kad sam već tu
    adio mare

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

zabranjeno voce je najsladje

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure, cure

moderator kaže nemojte više pisati, ali ostavi otvorenu temu da maše zainteresiranima kao crvenom krpom
    zato sto uvijek polazim od pretpostavke da su ljudi toliko razumni i da ce uvaziti molbu da se drze teme.
    kljuc je uvijek mogucnost, ali zaista posljednja

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    Što reći?
    :?

pa ako kazes da nemas primjedbi na moderatore i admine, onda smatras ocito da je problem u tebi. a to je da ti ne mozes uci u raspravu bez da se uzrujavas. zasto se ne mozes suzdrzati od rasprave ili od uzrujavanja, to moras sebe pitati.

moj post je bio sasvim dobronamjeran.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da vam dofuram blato, pa da tamo nastavite?

Odgovaram na prvo pitanje: NE, nije moguce dobiti selektivni ban. I onu opciju sto je koryanshea spomenula neznam da li cemo koristiti s vremenom - da ne bi bilo krivih ocekivanja.

A ja sad temu kljucam. Ako mislite drugacije, pls me slobodno uvjerite na pp zasto bi trebala biti otvorena i dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •