-
Prehladan pod
Živimo na prvom katu i dio gdje je dnevna soba je izbočen 3-4 metra (ispod parkiramo auto). Zgrada je stara cca. 60 godina, a možda i više i izolacija nije baš najbolja, pa nam je pod leden. Ispod ostatka stana je socijalni stan u kojem živi neki tip koji se baš ne grije jer je većinu dana u krčmi.
U cijelom stanu je parket, osim u dnevnoj sobi i hodniku, pa hodam u natikačama s malo debljim đonom jer me inače zebe za noge. Kad je u stanu 22 C, i stanem u čarapama na tepih osjetim kak je hladan.
Problem je u tome što će Paula uskoro početi puzati a ne znam kam da ju stavim. Do sad je imala baby gym u kutu kutne garniture koja je dosta tvrda i oko nje sam stavila jastuke, ili je bila na krevetu u spvaćoj sobi gdje je isto prilično tvrd madrac. Htjela bih još složiti kutak za igranje na podu u sobi koja je za sad prazna a planiramo je urediti kao dječju sobu.
Ima li tko kakav prijedlog kak da to napravim? Mislila sam kupiti malo deblji tepih pa staviti gore strunjaču i možda još i deku ispod, ali nisam sigurna da li i to ne bi bilo prehladno za ležanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma