Hej cure,
bila sam u kratkom protokolu te sam prvo imala iscjedak poput onog za vrijeme ovulacije sto me nije zabrianjavlo, ali na sam dan punkcije iscjedak je postao smedjkast, dobiveno 5 js. Upozorila sam lijecnika na to, a on je rekao "o pa izgleda da vama zbilja fali estradiol", i dao mi da uz utrice uzimam estrofem. Meni je pao mrak jer sam lijeceni endometricar i krvav je bio put do trenutno izvrsnog stanja, tako da mi se i ne uzima taj hormon, ali moram se osloniti na lijecnikovo misljenje.

Ako mi fali estradiola, znaci da bi mi endometrij trebao biti tanak (a nije). Zanimljivo je da sam otkad sam odlucila ici u postupak bila preventivno kod nekoliko ginekologa, za svaki slucaj, da cujem vise misljenja, i svi, bas svi, su komentirali: aha jajnik-cista, hmm, to cemo sacekati, ali endometrij vam ja jaako dobar.

Je li imao netko spotting u tom periodu? Je li to bilo vezano uz estradiol? Hoce li mi se ista u tih par dana (pon-cet) izmedju punkcije i transfera popraviti? Bojim se da mrvicama unatoc dovoljno debelom endometriju nece pasti na pamet da se ulove za takvu curkavu stijenku maternice.