Radite li nešto loše ili pogrešno i nitko se ne potrudi ispraviti to, znači da su odustali od vas. Kritičari su oni koji vas vole, brinu se za nas i pomažu da se razvijemo u cjelovitu ličnost.![]()
Ljudi su važniji od stvari. Kad sam kupio novi auto i vozio nećake na izlet, moja sestra ih je upozoravala da ga ne oštete. Da bih im pokazao kako mi novi auto nije važniji od njihove sreće, prolio sam sok po stražnjem sjedalu. Na povratku je bolesni nećak povratio u autu. Da im nisam primjerom pokazao kako su ljudi važniji od stvari, dijete bi se osjećalo krivim zato što ima gripu i
mučno mu je, a to je nedopustivo
NEKA DJECA CRTAJU PO ZIDU
I danas se divim svojim roditeljima zato što su mi dopustili da bojim i crtam po zidovima, ispričao je Randy u “Oprah Showu”, napomenuvši kako je beskrajno zahvalan majci i ocu jer su ga naučili da su stvari samo stvari. Njegovi roditelji smatrali su da je dopustiti sinu da izrazi kreativnost puno važnije od jednostavne
čistoće zidova.![]()
Ajme, MGrubi, sad plačem, a na poslu sam
Jučer sam to gledala na Oprah, bila sam oduševljena, a tek na kraju, kad je rekao da to predavanje nije održao zbog tih 400 studenata, nego zbog samo troje ljudi, njegove djece, plakala sam do kraja emisije![]()
ja danas cijeli dan razmišljam o ovome i išla sam sad na youtube pogledati spot od "wear sunscreen",.... isplakala sam se ko kiša. onda sam od marka knopflera odgledala spot "darling preety",.... i tako.
od sutra okrećem novi list. Odnosno, vraćam se na staro, jer sam trudeći se odmaknuti od okruženja na poslu, postala gora nego oni. Čangrizava baba uvijek spremna odbrusiti, sa rukama na bokovima kao borbena kokoš, .... gdje je onaj vječni osmjeh? užasna sam
sama moja duša je danas plakala
ma nisi, nej se tuzniti reka bi moj jaglenac, nije kraj,samo novi pocetci.Dada prvotno napisa
![]()
![]()
inace super topic i linkovi.![]()
Predivno! Ovakve su lekcije i ljudi blago!
XIsabel prvotno napisa
prekrasan je![]()
uf, suze frcaju
Slažem se!Isabel prvotno napisa
Podsjete nas na ono što je zaista bitno!
Čovjeka kojem je ostalo 3-6 mjeseci života neće biti od presudne životne važnosti pločice u kuhinji,već osmijeh njegova djeteta.
Ponekad to svi zaboravimo,i zato nas ovakve životne lekcije podsjete na ono što ustavri i sami znamo,no u kolotečini života nekako smetnemo s uma.
malo smijeha na ovako turobnom topicu: http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk
Dirljivo
imam osjećaj da je čovjek napisao porukicu iz mog potpisa...
(p.s. - vjerujem u čuda)