Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Špekasti trbuh i trudnoća

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Špekasti trbuh i trudnoća

Ima jedna stvar koja me mučila i u prvoj i sad me muči u ovoj trudnoći.
    Ja sam dosta mišićave građe (bila ) ali priroda me "obdarila" trbuhom koji nikad nije bio ravan. Nije to mekani šlauf, već onako, muška pivska trbušina koju nikakvim vježbanjem nikad nisam uspjela skinuti :/

Doduše, navikla sam hodati okolo uvučenog trbuha, pa barem imam čvrste mišiće ispod sloja sala ali sad kad jedva čekam da mi pokaže trbuščić od bebe, ja naravno ne mogu procijeniti kak je beba, a kaj moje vlastite naslage i to mi smeta.
    Da ulovim zlatnu ribicu poželjela bi da mi da ravni trbuh kako bi u trećoj trudnoći mogla od početka uživati u pogledu na rastući trbuh, bez da stalno radim grimase tipa "Ma, bah, nije to još beba, to je samo vražji špek"

Recite da nisam jedina

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nisi jedina
    Nije baš pivski, al nije nikad bio ravan. I stalno sam u nedoumici jel to salo ili je krenulo. A zapravo, kad bolje pogledam, vidim da se onaj niži dio zaokružuje, i osjeća se čvrstina kad tu pritisnem, za razliku od gornjeg dijela koji "biba" . Ako će ti biti pozitiva, u ovoj trudnoći mi je trbuh puno ranije krenuo van, nego u 1.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Interesantno,trebale su proći dvije trudnoće da konačno u treću krenem s ravnim trbuhom.

I tek sam sad skužila da se trbuh ustvari počinje vidjeti baš kao uvećan sa puna 4 mjeseca,i to najbolje vidiš ujutro kad se probudiš.Poslije ručka enormno se poveća.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nisi, nisi jedina
    Moj trudnički trbuščić se počeo vidjeti tek u 5 mj. trudnoće. Do tada je salce prevladavalo
    A kako će biti u drugoj - sve me strah, obzirom da sam sad samo povečala zalihe i nisam ih skinula
    Guštala sam kad bi legla na leđa. Onda sam mogla osjetiti koliko je narastao

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam nakon prve trudnoće ostala trbušasta
    a sa drugom, tj.nakon druge je trbuh otišao, ni ja još ne mogu vjerovat, a nije prošlo ni dva mjeseca

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I prije trudnoce sam imala viska na trbuhu, ne previse al nije bilo ni lijepo, ravno i cvrsto. A sad kad god pogledam trbuh u ogledalo, okrenem glavu na drugu stranu jer mi je pretesko gledat taj "slauf"!

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja kad opustim trbuh, a recimo još sam se i najela, u nekoj debljoj majici bez frke prolazim pod trudnicu u 6. mjesecu A trenutno sam 15 tj. Kad mi dođe da se pravim važna, iako trudnički trbuh još nemam, ja samo ispupčim škembu i raskrenem kaput Ne, ozbiljno, kolko čujem, kad počne rast trudnički trbuh, bude tvrd ko kamen, dakle Kloklo nemreš fulat. Mene zanima neš drugo, kad napokon naraste trudnički trbuh, kam ode škemba? Tj. jel i bucaste trudnice imaju tvrdi trbuh? Nekak si to nemrem zamislit kak to točno bude Ajmo, mame! Meni je ovo prva trudnoća pa ne znam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto jedna skembasta. Ali u trudnoci mi je trbuh bio napet i cvrst.
    Ne ko kamen,ali tvrd.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni je najsmješnije bilo kad su mi odmah na početku počeli govoriti da mi se vidi da sam trudna u nekom 6,7,8 tjednu.
    naravno da se nije vidjelo da sam trudna nego je to samo bila moja trbušina koju nisam usjela skinuti još od prošle trudnoće, pa je više kad sam saznala da sam trudna nisam uvlačila jer kao više ne moram, nek se vidi raskoš
    sad isto imam identičan problem da ne razaznajem što je beba, a što nije, a i dalje mi govore kako mi je velik trbuh :/ pa uvijek moram objašnjavati što je od papanja, a što od trudnoće

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni trbuh isto nikada nije bio skroz ravan, a mršava sam.
    Sad si u fazi "nisam se udebeljala, trudna sam". Tako izgledaju moja prva 3 mjeseca trudnoće, a onda krene ona prava trudnička pupa.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Neroslava prvotno napisa
    Ja kad opustim trbuh, a recimo još sam se i najela, u nekoj debljoj majici bez frke prolazim pod trudnicu u 6. mjesecu A trenutno sam 15 tj. Kad mi dođe da se pravim važna, iako trudnički trbuh još nemam, ja samo ispupčim škembu i raskrenem kaput Ne, ozbiljno, kolko čujem, kad počne rast trudnički trbuh, bude tvrd ko kamen, dakle Kloklo nemreš fulat. Mene zanima neš drugo, kad napokon naraste trudnički trbuh, kam ode škemba? Tj. jel i bucaste trudnice imaju tvrdi trbuh? Nekak si to nemrem zamislit kak to točno bude Ajmo, mame! Meni je ovo prva trudnoća pa ne znam...
    Ne znam kud je moja škemba otišla, ali bila sam oooogromna a trbuh tvrd kao kamen.
    Ali kad je L. ''izašao'' ostala sam ooogromna samo mekana

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam se zbog veličine trbuha na početku, nafurala da su blizanci. No međutim, ipak je to samo salo :/

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne znam od kud bi krenula

kad sam rodila ami (prije osam mjeseci), noa me nedugo nakon povratka iz rodilista pitao: a kad ces rodit ovu drugu bebu?? :shock:

elem, izgledam i/ili jesam trudna od pocetka 1999. pa si ti racunaj :shock:

sreca moja pa imam cetvero djece pa je bar pola upita i blazenih pogleda prema toj mojoj "skembi" bilo u pravu

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    sreca moja pa imam cetvero djece pa je bar pola upita i blazenih pogleda prema toj mojoj "skembi" bilo u pravu

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ja ne znam od kud bi krenula

kad sam rodila ami (prije osam mjeseci), noa me nedugo nakon povratka iz rodilista pitao: a kad ces rodit ovu drugu bebu?? :shock:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •