Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: grebanje-oko

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno grebanje-oko

Vec dugo vas citam, ali evo tek sada rijesih da se i ukljucim u diskusije.
    Naime moj bebac od 3 mjeseca se kada je nervozan(a narocito uvece pred spavanje) grebe po licu.
    Ponekad imam osjjecaj da ce oko iskopati, uzasnuta sam od te mgucnosti.
    NApravi poneku ogrebotinicu po licu(iako sjeckam nokte koliko cesto mogu, kada je budan ne da), ali do sada oci nije povrijedio.
    Da li je iko od vas cuo da beba zaista povrijedi oko na ovaj nacin?
    Pokusala sam par puta da mu navucem rukavice na ruke, prije spavanja, ali strah me da se ne ugusi, posto ih obicno vuce i svuce.
    Ima li ko kakav savjet?Kada postaju svjesni da treba da prestanu sebe da povredjuju?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj ima 6 i pol mjeseci pa se jos uvijek grebe pogotovo kad mu se spava, cak stovise, sad se i igrackom svako malo udari po glavi. Nemoj brinuti, nemoze imati toliko duge nokte, pogotovo ako ih redovno rezes, da bi ozlijedio oko, barem ja nisam nikad cula za takav slucaj.

Cekaj samo da dode u fazu u kojoj je moj, kad me uhvati za obraz pa zarije noktice, sve zvijezde vidim!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi imamo istih problema i to od kada se rodio. Toliko bi izgrebao uho da bi mu krv tekla. U novije vrijeme na repertoaru su oči, gura prste u njih :shock: . Ja ne znam kako to da ga ne boli, ja svaki put protrnem, a on ništa, smie se, Trudim se nokte maksimalno skratiti i to je zapravo sve što mogu.

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moja izgleda ko da su je mačke dohvatile sa svojim panđama, ustvari svi u kući tak izgledamo... nos i oči su joj "najdraže", odere si kožu do krvi...
    a kad je pospana navlači se za uši i čupka kosu, i nema šanse da je spriječim u tome...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I A. isto čupa kosu i navlači uši , pogotovo kad doji prije spavanja. Prije bih mu micala ruku, al kad sam vidjela da nema smisla ....

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Glupo mi je rec, drago mi je da to cujem
    Ma vec sam mislila da je ovaj moj mazohista izuzetak.

Datum pristupanja
    Jan 2008
    70

Početno

moj mali će uskoro 8 mj. i više ne grebe sebe tolikoa(znao je biti cjeli izgrebani) sadf grebe nas
    mene je prije mjesec dana tak jako zakačil s noktom po usnici-iznutra da deset dana nisam mogla normalno jesti kak je peklo,srećom da nije sebe.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moja je isto do nedavno grebala, sad se pocela vuci za kosu dok doji za uspavljivanje
    ja to rjesim tako da joj uzmem rukicu i igram se s njenim prsticima (vrtim palac oko njenog pa ona prihvati i onda skupa vrtimo), a grebanje sam sprecavala tako da bi joj podmetnila svoju ruku pa bi grebala mene a ne sebe
    ruke su mi bile izgrebane kao da imam macku doma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •