ajoj moje cure,sve je to jako teško...
zbog tog zlostavljanja sam ga i ja htjela premjestiti (možda i bi, ali su mi novci dosta značajan problem),više od novaca to neko čulo da ga ipak ne treba činiti posebnijim kao što sam pisala
ipak, kad ti netko maltretira dijete tvoj osjećaj nemoći , nemoćnog bijesa i luđačke samokontrole da nekog ne primiš za gušu je toliko velik da te baš briga jel će imat neki nastavni program, bitno je prvenstveno sačuvati dijete od direktnog fizičkog napada
nemojte mi samo govoriti o stručnim timovima škole, vjerujem da postoje mjesta na kojima funkcioniraju, kod mene je jedini tim ravnateljica
hrjela sam ga prejestiti i u neku drugu školu, međutim svi su rekli(terapeuti kod kojih idemo da mu promjena neće odgovarati).naravno, nitko mi ne može agarantirati da tamo nerće naći novog lika kojem će biti meta-u stvari svuda je meta- na svim aktivnostima van škole-tako da bi bio i u novoj školi.a može ravnatelj i tim bitine znam kakvi, djecasu toliko perfidna da ne možete zamisliti
puhica hvala ti na izvještaju, štosi napravila (išlo u nandi)
vera, nisam baš najbolje skužila šta znači treće mjesto-to bi bila škola u kojoj bi ti dijete išlo s nekima iz vrtića jer ga u blizini sad voziš u vrtić ili je to neka privatna škola?sve ti ovisi o djetetu, nekojem treba ta neka potpora vršnjaka, nekome ne
inače, mislim da je uvijek bolje upisati dijete u blizini stana, djeca rastu i za 2-3 gih ne možeš voziti kao kofere- imaju li dvosmjensku nastavu, kako ćeš onda, promijeniš posao, ima tu puno detalja, ovako se dijete treba prilagoditi inaučiti da kroz neko vrijeme bude samostalno