-
Sasvim je točno to što kažeš, nitko te niti u jednoj školi ne može natjerati da nešto naučiš osim naravno roditelja koji žele voditi brigu što je dijete naučilo u školi, ići redovno na informacije i biti u toku.........
A za normalnu (mislim na onu koja nije private) to mi i nije tako čudno s obzirom da je 30-oro djece u razredu pa možda svi i ne stignu sudjelovati na nastavi i u toj masi se uspiju provući i gle to se ne plaća, a u, govorim za Nandi, misliš si, u razredu je 5-10 djece, koja sreća pa učiteljica stigne proraditi na nastavi i to dobro sa svom djecom pa i sa onom koja ne žele(više nego u prvom primjeru) i gle to se plaća (a i što se plaća ustvari?)
A roditelji si misle (a i obećavaju im od učiteljice do ravnateljice) kako oni s njima dobro rade i stignu i tada su roditelji opušteni.
Takav primjer ja znam jer taj dečko doma nije dolazio sa zadačama sve se radilo u školi niti je roditeljima ukazivano na probleme u učenju, a kad se prebacio u norm. školu itekako su roditelji postali svjesni što dijete nije usvojilo i na čemu moraju poraditi.
Jer kad dijete daš u školu pa nije tvoja dužnost o brizi prestala. Da, oni ih uče ali smatram da i svi mi moramo u tome sudjelovati od zadaća, čitanja lektira, ponavljanja zbrajanja i kontrole .
I ne kažem da je u svim privatnim školama tako, ja znam samo dio za ovu, i kad već plaćaš cca 2000 kn (tako je bilo) mjesečno pa šta dobivaš za te novce?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma