Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Bili na operaciji

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Bili na operaciji

Omaru je juce operisan treci krajnik i stavljene su mu cijevcice u usi. Danas smo kuci, da se dijete odmara i sl. Ipak je vise iztraumiran samim dogadjajem nego sam ja to ocekivala!

Nakon zahvata, 6 djece u sobi. Petoro vristi, a Omar na siki (po malo jeca), ali uredno siki i gleda okolo! :D

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mrvica mala!
    Držim fige za što brži oporavak!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Puno poljubaca i brz oporavak!

Početno Re: Bili na operaciji

Citiraj lejla prvotno napisa
    Petoro vristi, a Omar na siki (po malo jeca), ali uredno siki i gleda okolo! :D
    Ajooj, grlo mi se stislo...glavno da je proslo. Puno, puno ga mazi i daj mu jednu pusu i od nas.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Velika pusa i od nas!!!!

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pusa Omaru za što brži oporavak

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

saljemo puno pusica i dobrih vibri omaru da sta prije ozdravi

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pusa hrabrici i njegovoj ciki!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lejla nadam se da brzo ozdravite.

Mislim da to puno bolje i jednostavnije obavljaju u NL nego u Canadi. Jesi isla odmah kuci? Jesi mogla uci s njim u operacionu salu dok ne zaspe? Da li su im dali onaj mali koktel za popiti prije operacije da ih osamute?

Nama je sve to u NL sa Annabel proslo super. Budes vidjela da ce ti Omar vec sutra biti bolje a generalno puno zdraviji nego prije.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Omar je sasvim OK. Ne dajem mu mikakve analgetike, on je aktivan do beskonacnosti, samo ga pokusavam cuvati od prevelike aktivnosti. To da cuva snagu za zacjeljenje rane. Jedino je sad' jos vise vezan za mene, prvi dan nije ustaj'o iz krila, bukvalno. Danas je nesto bolje, ali moram biti 'na vidiku'. Uglavnom je iztraumiran, a ostalo je OK.

Operacija je protekla na slijedeci nacin (po meni maximalno humano sto je moglo u odredjenoj situaciji):
    07:15 Dojenje, budjenje i presvlacenje, jaci paracetamol u guzu i tecnost za smanjenje produkcie pljuvacke.

08:00 Prijavili se na odjeljenju u bolnici, dali na krevet i sl.

08:30 Sestra dosla po nas da idemo u operacionu salu. Ja nosim omara, ona vuce krevet. Onda se ja spremim za salu, pa dalje. Donesem ga do stola, polozim ga (e to mu nije bas prijalo), onda mu daju gasnu anesteziju, koja ide prilicno polako (jer je on mali, pa je teze dozirati). Kad' zaspi, onda sam morala izaci. Vratila sam se na odjeljenje.

08:40 Sestra dolazi da ga idem pokupiti pred vratima operacione. Vovozi ga na krevetu, on po malo izgubljen, po malo jeca. Ja ga pokupim iz krevetica, pa direktno na siku, pa na odjeljenje. U medjuvremenu sam skontala zasto ne pustaju roditelje da ostanu u operacionoj sali svo vrijeme. Problem je naime tehnicke prirode. Imaju nekoliko sala, a jedno mjesto gdje smjeste paciente da 'dodju sebi' i prate ih nakon operacije. Taj prostor je tako mali da je ne vidim gdje bi smi mi (pratioci) stali. Ali eto, grade novu bolnicu gdje ce to biti moguce!

09:40 Poceli se spremati da idemo kuci. Rekli sestri cao i hvala!!

Početno

Znaci sama operacija je gotova za deset minuta? Pa to je super!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde super.

Jedino ne kuzim kako mislis da si se ti spremila za salu. Ja se nisam nista spremala i samo usla.

Sve u svemu pusa Omaru.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moje cekanje na Omar je trajalo 10 min., sama operacija vjerovatno krace, jer se u medjuvremenu morao i probuditi.

Spremiti za salu se ovdje podrazumijeva staviti kapicu i navuci najlone preko cipela. Nekakav protokol je u pitanju. Koliko je ucinkovit je drugo pitanje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •