Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Iskustva s gotovim kuhinjama

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Iskustva s gotovim kuhinjama

Nisam nasla slicnu temu a bitno mi je cuti vasa iskustva prije nego uplatim predujam.

Odlucili smo se na koncu za gotovu kuhinju a ne po mjeri, nas prostor je nezahtjevan tako da nam nije bitan svaki cm. Ono sto je prevagnulo je ogroman popust na drvo ako se uzmu Gorenje aparati (koje sam u startu htjela, ali bila odustala zbog cijene.) Pokazalo se naime, da ako uzmemo Marles kuhinju plus Gorenje ugradbene aparate, imamo popust od 20 posto na drvo i 10 posto na aparate, sto mi je super. Uzeli bi medijapan, visoki sjaj, kompletno bijelo.
    Zanimaju me vasa iskustva s Marlesom.
    Znam da oni nisu ono top top ali nisu ni losi, ipak cu sasuti pozamasan novac no nije mi zao ako cu dobiti dobru kuhinju.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja imam već 2,5 godine Marles kuhinju (Rena breza, mislim da se zove) i zadovoljna sam svime OSIM načinom čišćenja tog medijapana. Već sam pisala o tome
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ight=medijapan

E sad je li to do Marlesa ili ne, ne znam, ali sam
    Valjda će ti se javiti još netko s Marlesicom.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Toga sam svjesna... ali i spremna na to glancanje. Jednostavno mi je neodoljiv taj visoki sjaj. Sad imam mat medijapan trešnja i isto se vidi ako nije cisto.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Immo "Marles" kuhinju 7 godina.U međuvremenu je doživjela preseljenje u novu kuću.Naša je http://www.gorenje.hr/creativ?id=11386&p=9
    Mi smo stvarno zadovoljni,omjer cijene i kvalitete je jako dobar.
    Fronte su nam žute i nisu glatke pa se malo teže čiste,za ostalo nemam zamjerke.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jednostavno mi je neodoljiv taj visoki sjaj. Sad imam mat medijapan trešnja i isto se vidi ako nije cisto.
    Moja nije visoki sjaj već upravo mat-trešnja! Izgleda da je to kombinacija koju treba izbjegavati.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

evo nase, samo bez bordo boje:
    http://www.gorenje-no.si/alea_bela_bordo

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mislim da će ti ovo biti pjesma održavati!

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moja mama ima Marles kuhinju gooooodinama.

Na našoj kuhinji fronte su hrapave i to je takva muka za održavati.

Hobita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I sljedeća će biti Marles.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

:D
    Uf sto ste me razveselile.
    Ja sam zaljubljena u tu kuhinju.
    Po proracunu ce ispasti tek malo skuplja nego od stolara. :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moji imaju marles kuhinju već 30ak godina. preživjela je seljenje i, osim što je u stilu (kršitelj koda)i 70ih (otrovno zelenožuta), funkcionalna je i u komadu. sve ladice i vratašca se bez problema otvaraju i zatvaraju...

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam Sveinu kuhinju i super mi je, osim što bih odmah upozorila sve koji montiraju godove kuhinje da si odmah kupe veće, deblje i duže zidne nosače, jer ovi koji su u kompletu nisu baš sigurni.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo najprije bili gledali Sveu, lijepe su ali nismo nasli nesto sto bi nama pasalo. Malo su povoljnije od Marlesice ali ne znatno

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja mama ima Marlesovu kuhinju već 30 godina i prezadovoljna je.Kuhinja ima fronte od drva i nije prezahtjevna za čišćenje,ali kao i svaka stvar ne smije se zapustiti,pa će i čišćenje biti pjesma .

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

preporučila bi vam kuhinje dankuche(austria).. gledala sam i gorenje i svea( clarissa je bila moj favorit,te pina) ..ali nakraju je ispalo da dankuche ima razorazne akcije i dosta toga daju gratis tako da dođe povoljnije od slovenaca..a o kvaliteti da ne pričam -unutrašnjost strava abs i sve,stoperi..raznorazni mehanizmi,ladice u podnožju..ma sve strava.
    uzela sam nakraju visoki sjak nešto kao auto lak koji u slučaju ako šta izgrebeš možeš polirat..
    ja navijam za dankuche! :D

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja ne
    cula sam puno negativnih iskustava

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

ja sam je upravo kupila i montirana je svega 7dana..i mogu reć fantazija..ful zadovoljna.. mene gorenje,svea i marles ne zadovoljavaju. :/

nadam se da si ih vidjela

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dan Kuchen su prelijepe kuhinje, to stoji. Ljudi koji su imali primjedbe na isporuku, montazu, nacin na koji su se trgovci ponijeli kad su imali reklamacije. Ako je kod vas to sve ok, onda dobro. Inace, nama nije Dan Kuchen ispala jeftinija (bili smo i tamo za ponudu), nego cak i nesto skuplja od Marlesice.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

evo meni stvarno je ispala jeftinija od sveine clarisse..marlesice imaju lijep vanjski dizajn i fora riješenje ko i gorenje za kutove i slično,al marlesice su loše napravljene iznutra..loša obrada rubova tj nije obrada već čista folija..to je mene spriječilo od marlesice..
    čuj ovi iz dankuchen ti daju neznam 50% na radnu pvršinu,uradbene elenente gratis,ladice u podnožu gratis, lakirane stranice..mislim imaju puno akcija,al zato deru na drugim stvarima(al ne mora se uzet-naravno ) npr. 1 ručka košta 400kn.. meni bi ručke došle samo cca 5000kn,i naravno uzela one gratis , letvica oko radne površine 200EUR metar..
    isporuka mi nije kasnila,montaža sve 5-naravno uz stalno nadgledanje

ma sve te cijene od svih su nerealne a mi osuđeni na propast

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Najaznije je da si ti zadovoljna.
    Nasa Marlesica je prihvatljiva iznutra a kako smo uzeli sve uredjaje Gorenje, dobili smo puno popusta no i na kraju nas je izaslo malo vise nego sto sam si mislila, ali isto koliko bi nas kostalo da radimo po mjeri, sto nam nije potrebno s obzirom da je prostor zahvalan i sve se da lako sloziti. Uf, sto cu gustati u novoj kuhinji :D
    Najvise me veseli taj visoki sjaj, povisena pecnica, police koje imaju u sebi svjetlo, ukrasna napa, mnoooostvo ladica (skoro svi donji elementi su nam ladicari) plus jos neko zgodno rjesenje ispod dvostrukog sudopera (do sad sam imala jedno korito i uvijek mi je falilo ono drugo )
    Sori kaj se raspisah, ali bas sam pod dojmom 8)

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Re: ..

Citiraj optimistik prvotno napisa
    uradbene elenente gratis
    Kako, kako? Dobila si gratis ugradbene elemente? Misliš - pećnicu, perilicu i to? :shock:

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

prije kojih godinu dana gorenje je davalo gratis ugradbene uređaje ako kupiš kuhiju kod njih

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

covjece

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i ja kažem (naime, i ja sam u kupovini kuhinje pa te razumijem )

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mi smo sad uzeli fakat dobre aparate, zazubice nam narasle, ali mislim si, pa necu novu kuhinju tako skoro kupovat, kad je bal...
    javi ako mogu kako pomoci, dosta smo toga obisli

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo uzeli takodjer gotovu kuhinju, u Kiki, doduše nije ni Marles ni Svea, već Wellman ali smo izuzetno zadovoljni. Ugr. aparati su pećnica i stakloker. ploča Ignis i perilica Whirlpool.

Stigla je u dan točno, u minutu točno su došli majstori za isporuku i montažu, dečki su sve predobro složili, ništa poisebno nisam morala paziti na njih (čak su bili super tihi kad sam otišla uspavati dijete). Počistili su sve za sobom, popili kavicu i sok i poželjeli mi sretan porod .

Vjerojatno se vidi da smo prilično zadovoljni
    evo je

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tiwi, predivna je :D
    jako mi je sik prozorcic Mi to nemamo
    I cak mi se svidja i tamna boja iako sam pobornik bijele, ali bas je lijepa kuhinja.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tiwi , jako lijepo , jedan savjet -nešto žarke boje kao detalj

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja je bijela sa sivom plohom i isto se gustam kako cu stavljat zarke detalje :D

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

tiwi kuhinja ti je strava..mala al slatka..

da..dankuchen imaju gratis ugradbene elemente,a aparate naravno posebno kupuješ..

moja je bijela(lak),radna ploča neko šareno drvo(crvenkasto,naranđasto,žuto)..te mi je podnožje isto tako od tog drva..ručke mi se prilagođavaju veličini elemenata..i baš mi se sviđaju te velike ručke..
    sad kad smo sve zadovoljne kuhinjama..kako ćemo fino kuhat..njami.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

neznam kolko ste određene mjerama..al jeste vi skužile kako su nape skupe.. hebate staklena napa od 60cm dođe 5000kn.. ja nisam mogla vjerovat da ti komadi lima tolko koštaju?!
    one od 90 čak znaju bit jeftinije..

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nda. Napa Mi još nismo našli neku koja nam se svidja. Tak da bu to pričekalo.

A detalji, da, bit će, tek smo ovo stavili. Treba doći još jedna otkačena lapma ispod visećeg elementa, klizna štanga (ili kak se to već zove), naravno napa koju nikak da odaberemo i jedan zanimljiv štos na bijelom friđu, koji to više ne bude (friđ se ne vidi, on je s desne strane u nastavku kuhinje. Oni veliki elementi su zapravo "špajzica").

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pogle ovu stranicu:
    http://bijela-tehnika.hr/
    tu mozes pretrazivati sve strojeve i nape, naravno. vecina proizvodjaca je tu.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo jučer bili u Dan Kuchen, kuhinja 3,20 m skuplja varijanta 30.000,00 kn BEZ aparata a jeftinija 23.000,00, ženskaj e rekla da su aparati oko 16.000,00 kn ovisi naravno što uzmeš, blago je reći da smo bili u šoku :shock: stvarno je preperepreskupo, neka me netko utješi i kaže da se može puno jefitinije, i da neki savjet, ovo mi je prestrašno Pa nemam samo kuhinju, ima cijeli stan.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gle, to su te cijene. I jos su vise. Nazalost.

Mi imamo 5 metara kuhinje. pa si misli koja je cifra. No, na kuhinji ne treba stedjet.

Sta ti vrijedi jeftina kuhinja ako ju para i masnoca unisti za 2 godine?
    Mi racunamo da cemo nasu imati bar 10-15 a onda cemo valjda u novi stan pa cemo i morati kupiti i novu kuhinju. Iako mislim da bi dobra kuhinja trebala izdrzati i puno duze.

Jeftinije su ti mozda Svea kuhinje, Lipa pohistvo i sl. A nisu lose. Mi smo prije 7 godina kupili Lipu, jako je lijepa i nije bila ovako skupa ali mislim da su u tih 7 godina cijene bitno narasle. I sad je Lipa nakon 7 godina jako lijepa, uscuvana i "ko nova". Ostaje novim vlasnicima stana koji smo prodali.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e da, ako zelis DOBRE aparate, mozda da stvarno uzmes Gorenje kuhinju ili marles - dobijes 20 posto popusta na drvo plus 10 posto popusta na strojeve, a jako su dobri i maju ti 5 godina garanciju! sad sam malo racunala, ovo u Dan Kuchen za 3,2 m je puno skuplje od nase Marlesice. SA svim stojevima. Ako hoces detalje, mozemo na pp.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

ja sam u lesnini u ri kupila kuhinju tu dankuchen (21000KN)-KUHILJA U L (220 ZA 208) ..
    izračunali i nacrtali su mi moju i sveinu clarissu (cijena bez aparata 22000kn) i pinu.. i meni je dankuchen došla nešto sitno jeftinija..prevladalo je samo to što mi se dankuchen činila bolja a i zbog ručka jer bijela clarissa nema ručke.
    meni je kuhinja sa aparatima došla 36000kn.
    gledala sam i tu lipu imaju lijep dizajn..a cijene variraju imaju i skupih modela a i jefitijih..uglavnom meni su se ovi moderniji činili tu negdje ko i ostali..
    a cijene su tu negdje kod svih..ovisi samo ko kakve akcije ima i naravno dal tebi to odgovara šta je na akciji.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

pogledajte ovo..jedna pišljiva napa skoro ko cijela moja kuhinja..pa ti kupi.. joj da se ima para..heh

http://bijela-tehnika.hr/iskalnik/ar...9441&zadetek=0

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo se naposlijetku odlučili za gorenje ,Delta
    http://www.gorenje.co.yu/delta_multicolor

kombinacija bijelo -javor

4,5 m s pultom 25 500 kn samo drveni dio , popust na gotovinu 25 % što ispadne vrlo povoljno

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jako jako dobar izbor. Nama je ta bila u uzem izboru!!! Svidja mi se i boja.
    Koje cete aparate?
    Jel medijapan?
    Uf :D

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

kinder jako je lijepa!!

A ona napa :shock: mama mia.Moja kuhinja je koštala 21.000 kn uključujući staklokeramičku ploču, pećnicu i perilicu suđa.

Pita MM da kaj ta napa radi? Jel skuha cijeli ručak?
    Mi bumo tražili nekaj jeftinije..

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i opere suđe 8)

LN,medijapan ,donji elementi su bijeli a radni pult i gornji su javor,aparate još nismo izabrali (jedva sam se odlučila za kuhinju,sanjam je već danima :/ )

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zaboravila sam napisati da su mi za Dan kuchen izračunali 40 000 kn :shock:

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ma je, sve ovisi sto covjek trazi.
    Jako mi je drago da si nasla nesto po svom ukusu.
    Alea i Delta su skoro iste, samo je jedna Gorenje a druga Marles. Na Velesajmu su izlozene jedna do druge.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Skužila sa sam da su skoro iste,ja sam se dvoumila oko čisto bijele ili javora,uzela kombinaciju .Mene su odgovorili od Marles trgovci ,kao Gorenjske su bolje ( možeš misliti , ja u to ne vjerujem ,ali dobro ,bile su mi jednako lijepe, a Deltu su mogli kombinirati s javorom )

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mozda jest bolja jer je i skuplja - nama bi bila znatno skuplja, tako da smo ostali na Aleii a izgledaju isto. O kvaliteti cemo za 20 godina ali ja se nekak nadam da ce tada imat novu kuhinju 8)

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

za 20 godina boliti će me briga kakva je kuhinja,onda ću peći kolače unucima ( u bakinoj kuhinji )

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

meni se čini da sam ja kod dankuchen naletila u nekom hebenom najboljem trenutku :D .. prema vašim cijenama :shock:

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nemam pojma u čemu je stvar, ali meni su rekli da je prosječni metar 8 000 kn, budući da sam ja birala najviši cjenovni razred,najpovoljniji mi je bio Gorenje 25 500 (računali su mi i Effe quatrro - 45 000 kn :/ )

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno ..

eh stvarno neznam u čem je kvaka..moja je ova kuhinja samo skroz bijela sa ovakvom radnom površinom i kakva je radna takvo je i podnožje.
    al da su i meni izračunali 40000kn bi bilo :shock: :shock: ...i bježanija

http://www.dankuchen-kranj.si/zacetek/dankuchen/amalvi/

ovo su trenutne akcije..al nisu bile ovakve kad sam ja kupovala..
    http://www.dankuchen-kranj.si/zacetek/akcije_dk/
    na ovoj stranici ima i približan cijenovnik na temelju primjera koji daju..
    http://www.dankuchen-kranj.si/zacete..._dk/primeri_l/

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •