Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pitanje u vezi naknade

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno pitanje u vezi naknade

Meni je porodiljni istekao 27.12. prošle godine. tada mi je prestao i radni odnos. sad sam na HZZ. prethodno sam bila zaposlena oko 2,5god u komadu.

zanima me kolika bi mi bila naknada da opet ostanem trudna.

pretpostavljam da se moram negdje zaposliti da bi mi se otvorile eventualne komplikacije (prošla trudnoća mi je bila ekstremno komplicirana pa ne sumnjam ni u novu) ili porodiljni.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zar nitko ne zna da li mi se sve broji ispočetka, tj. da li moram odraditi godinu dana u komadu i onda planirati sljedeću trudnoću ?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

koliko ja znam moras biti zaposlena min 12mj u komadu ili 18mj s prekidima u zadnje 2 godine.
    e sad, da li porodiljni (tijekom kojeg si bila zaposlena) ulazi u to nisam ziher.
    sto se tice komplikacija mislim da se nedavno nasla tema bas ovdje sa otvaranjem bolovanja dok je netko nezaposlen- komplikacije pa probaj sa pretraznikom.
    inace, tete na besplatnom telefonu HZZOa su jaako ugodne (za razliku od onih na salterima) pa ako te nesto ovog tipa zanima a nitko na forumu nije ziher, najbolje da tamo nazoves i onda javis ovdje kakav si info dobila.
    sretno s rjesavanjem

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala saska7, malo ću prošvrljati.

Glupo mi je zvati tete u HZZO i pitati ih koje minimalne uvjete trebam ispuniti da se uvalim u nelimitiranu isplatu plaća preko njih. Nekako mi je :/ .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •