Molim vas ako netko ima novije informacije o procjeni senzorne integracije. Radi kašnjenja u govoru krenuli smo u Suvag, logopedica i psihologinja nas šalju na neke daljnje pretrage. Psihologinja trazi procjenu senzorne integracije. Pošto sam vidjela da na Goljaku to rade prijavila sam nas ali oni izgleda ne priznaju psihologicu tj traze obradu kod njih najprije kod njihovog fizijatra da se vidi dali uopće ima potrebe za senzornom integracijom. Meni je to glupo jer nebi psihologinja inace to trazila a i onda zasto su mi tako negativno odgovorili ako oni i vrše procjenu... Sve u svemu pokušavam naći ako ima igdje drugdje samo procjena da se vrsi ali da je preko hzzo-a. Pitala sam ERF čekam njihov odgovor, nezz dali oni mogu preko hzzo, na stranici im piše da ne treba uputnica i cjenik je boli glava tako da kod njih nebi svakako ako se mora platiti. Inače sam snalazljiva po internetu ali ovo mi se čini toliko komplicirano za naći... Na nekom forumu sam pročitala da je nelo u vinogradskoj obavio za dijete pregled senzorike (mozda je mislio na senzornu motoriku a ne integracju) ja sam za svaki slučaj tamo pitala, čekam isto njihov odgovor. Dijete mi inače polako napreduje hvala Bogu počeo je neke riječi i nebih voljela tako veliku sumu novaca trošiti ako nema bas ono stvarne potrebe, samo bi to voljela obaviti. Pa ako netko zna bila bih zahvalna.