Pokazuje rezultate 1 do 50 od 113

Tema: senzorna integracija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dalmašica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Senzornu integraciju ne provode radni terapeuti , što je negdje gore napisano, jer naime sigurno ne znate ali ne mogu je provoditi niti defektolozi ukoliko nisu završili dodatno tečaj senzorne integracije (koji se masno plaća)...Što se tiče erf- savjetovališta, da tamo ima kabinet za si, dijagnostiku koju vodi prof. Fulgosi Mašnjak koji je veliki stručnjak u ovom području...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Dalmašica prvotno napisa Vidi poruku
    Senzornu integraciju ne provode radni terapeuti , što je negdje gore napisano, jer naime sigurno ne znate ali ne mogu je provoditi niti defektolozi ukoliko nisu završili dodatno tečaj senzorne integracije (koji se masno plaća)...Što se tiče erf- savjetovališta, da tamo ima kabinet za si, dijagnostiku koju vodi prof. Fulgosi Mašnjak koji je veliki stručnjak u ovom području...
    Nije istina. Senzornu integraciju mogu raditi fizioterapeuti, psiholozi, defektolozi, odgajatelji, pa tako i radni terapeuti, ali svi pod uvjetom da su završili edukaciju iz tog područja.

Dalmašica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Rehab, ispričavam se ako sam pogriješila, ali znam da je nama profa koja vodi testiranje u erf savjetovalištu i koja je ujedno voditeljica tečaja si, kaže da se bori da zasad jedino mi ( defektolozi) imamo pravo na provođenej iste...al eto valjda griješim

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jel na ERFu senzornu dijagnostiku i dalje rade od djetetove navršene 4.godine ?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Rehab, ispričavam se ako sam pogriješila, ali znam da je nama profa koja vodi testiranje u erf savjetovalištu i koja je ujedno voditeljica tečaja si, kaže da se bori da zasad jedino mi ( defektolozi) imamo pravo na provođenej iste...al eto valjda griješim
    Ma daj, pa to je suludo ! Pa sama Jean Ayres, koja je tvorac teorije i metode SI, bila je po struci radni terapeut. Ispočetka su SI radili isključivo radni terapeuti, a i danas je najviše oni rade. Ili si nešto krivo razumjela, ili je Fulgosica (pretpostavljam da na nju misliš) nešto totalno krivo zabrijala. Uostalom, zašto SI ne bi radili i drugi stručnjaci koji se bave djecom, ako su završili edukaciju? Što to njih diskvalificira u odnosu na nas ?

Dalmašica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ok, rehab bez ljutnje..ok..očito nas krivo upućuju u to...Ti si radni terapeut ili? i jop jednom nemoj se ljutiti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ok, rehab bez ljutnje..ok..očito nas krivo upućuju u to...Ti si radni terapeut ili? i jop jednom nemoj se ljutiti
    Noup, i ja sam defektolog. I ne ljutim se na tebe, nego me ljuti taj nered kod nas... Pa dolje čitam o psihologinji koja dijagnosticira Aspergera, pa o defektolozima koji odbijaju djecu prije navršene 3 godine života, pa sad o profesorici koja daje nama ekskluzivno pravo na bavljenje SI... I nikoga nema da regulira taj nered, bavimo se nebitnim pitanjima poput onog jesmo li defektolozi ili edukacijski rehabilitatori, svatko se bavi svačijim poslom a nitko svojim... Ma želudac mi se diže od svega toga.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a dali ima u splitu netko tko se bavi dijadnosticiranjem SI

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •