silverinne prvotno napisa
evo cure moje nas s novitetima. dakle danas smo završili s hospitalizacijom i zaključak je sljedeći: rađene su mu opsežne pretrage od kojih znam da je eeg u redu a čekamo još genetske nalaze krvi. ostalo je u redu. što se tiče psihologa, procjena je prema onom standardnom testu da kasni godinu, do godinu i pol općenito. fina motorika, govor, sve. psihologica mi je zajedno sa psihijatricom (dr. Klobučar, koja je toliko divna i umirujuća da je to divota) preporučila prvo barem 6 mjeseci samo defektologa intenzivno da ga ''slomi'' i strukturira jer on uopće ne surađuje i možda je i procjena o zaostatku i malo kriva, ali teško je reći jer se on zatvara u ''svoj'' svijet i ''iskrivi se'' čim ga se prekine. dakle, moralo bi ga se dovest u stanje da je on uopće u stanju pola sata s nekim surađivati da bi imalo smisla uvesti logopeda. uz defektologa mi je preporučena senzorna terapija i veli dr da je taj SILVER famozan a da se drugdje (na uputnicu) strašno dugo čeka i da ako mogu privatno da krenem odmah jer nemamo vremena za gubljenje više. cijeli taj njegov problem nam se dugo maskirao jednim drugim zdravstvenim problemom, zato smo tek sad reagirali. otvorena za preporuke i privatne i sve druge. moram što prije krenuti. hvala vam i na ovome do sada <3