evo info ako jos netkoga zanima: trenutno na narucuju, treba se javiti u devetom mjesecu
evo info ako jos netkoga zanima: trenutno na narucuju, treba se javiti u devetom mjesecu
Nemam uvid u to zbog čega tražiš info o senzornom kabinetu, a nije ni bitno. Nemam ni nove informacije, jer su moja djeca poodrasla (v.potpis), ali stariji je imao raznovrsne rane smetnje koje smo rješavali kako smo znali i umjeli. Nismo išli u senzornu sobu jer nismo bili u ERF-u nego u Suvagu (zbog osnovnih poteškoća, koje su uključivale sluh, jezik i govor, ali motoriku i senzoriku - bilo je prostora za vježbanje). U to vrijeme došla sam do raznih informacija kako možeš s djetetom doma kroz igru raditi te stvari. Već sam ja i prije stavljala na forum taj materijal, pa ću probati potražiti stare postove, a ako ne nađem, stavit ću ponovno. Od viška glava ne boli.
Ne kažem da trebaš doma vježbati, jer bolje je ako imaš upute od stručnjaka (mi smo imali odličnu fizijatricu iz Suvaga, ali ta ekipa koja je pomagala mom sinu sada je u mirovini) ali pogledaj, možda će nešto od toga biti zanimljivo i korisno. Nama je pomoglo.
Evo, našla sam svoje stare postove - ovaj topic, postovi 10, 11 i 12: http://forum.roda.hr/threads/84498-Senzorika