Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Imam li pravo ostati u sobi tijekom vizite?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Imam li pravo ostati u sobi tijekom vizite?

Curka uskoro ide na 4. operaciju. Do sada su u Klaićevoj tražili da izađem iz sobe tijekom vizite i nisam se bunila jer imam povjerenja u sestre i liječnika, poznajem ih i sve info dobijam nakon vizite, no sada idemo na šalatu, Steli su svi tamo nepoznati, kao i meni pa želim biti prisutna tijekom vizite (cura ima 3 godine).

Mogu li se pozvati na zakonsko pravo ostanka u sobi ili dozvola ostanka u sobi stvar dobre volje liječnika?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trebala bi imati pravo, ja stvarno ne znam zasto to rade. Moj klinac je sa dvije i pol godine rijesio tu situaciju tako da se toliko derao kada bi ja na viziti izasla van, da je drugi dan bilo: B i mama van , a oni bi vizitirali nad temperaturnom listom

Sada, u Klaicevoj, smo se zatekli u sobi za vrijeme jedne vizite, nitko nam nije niti rijeci rekao o tome da izadjemo van...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam morala izlaziti za vrijeme vizite kad je mišica bila u bolnici na Kantridi (Rijeka). Imala je mjesec i pol. Mislim da je razlog bio taj što je u boksu bilo 3-4 dijece tako da su svi roditelji morali izaći van za vrijeme vizite radi druge djece, a ne radi svojega. Tako sam ja bar shvatila. Mislim da praksa svugdje jednaka tako da ne znam da li ćeš uspjeti. Vrijedi probati u svakom slučaju.
    A u jednu ruku ih razumijem zašto nas tjeraju van... Nije lako raspravljati o malom djetetu i njegovoj dijagnozi i mogućnostima (dobrim ili lošim) pred zabrinutom majkom. Meni je iskreno drago što nisam bila na vizitama jer su prognoze bile dosta loše i da sam ih čula što komentiraju vjerojatno bi dobila živčani slom, a na kraju se ništa nije dogodilo. Hvala Bogu.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma tibice razumijem ja zašto nas tjeraju van ali s druge strane kad su mala djeca u pitanju ne mogu nam prenijeti što su čuli. Mislim da je važno da mi roditelji znamo i dobre i loše vijesti a ne samo filtrirane informacije.

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ta klaićeva stvara roditeljima samo probleme.ne vidim razlog zašto roditelj ne bi bio sa svojim djetetom dok je vizita.u zaraznoj " FRAN MIHALJEVIĆ",kad je moj mišić bio ja sam bila uz njega cijeli dan i dok je bila vizita.nitko nije tjerao roditelje van iz sobe.dapače,pa roditelj mora znati sve što treba.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Šalata, Ortopedija (dugotrajan boravak) - svi roditelji su ostajali u sobama sa djecom

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Imaš dok pregledavaju tvoje dijete, ali nemaš dok pregledavaju ostalu.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Znači, mogu ležerno ostati unutra kraj kreveta da čujem kaj se događa - ionako ću biti od jutra do sutra kraj kćeri pa mi je tak blesavo kaj moram izaći tih 2-3 minute.

Imam i dodatno pitanje - da li postoji nekakav dječji postoperativni odjel ortopedije ili će mi curka biti sa odraslima u sobi ( to mi nekak nije prihvatljivo :/ ).

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kada me je pred 4 godine s Rebra izbacivala glavna sestra, ja sam ju pogledala i pitala dal će ona moći reći kako je moje dijete, kolko je jelo i spavalo i da li ima bolove? Ostavila me unutra

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Imaš dok pregledavaju tvoje dijete, ali nemaš dok pregledavaju ostalu.
    upravo ovako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •