citam...pa bi pisala, pa ne bi....kratko cu jer ako se opustim necu moci stati..daklem:
sudsko rijesenje je doneseno prije 12,5 god-2x tjedno po 2 sata + svaka druga subota po 2 sata, prvo me maltrao da zeli vidjati klinca bez mene ( period njegove zenidbe) , onda kad se napravilo rijesenje NITI JEDNOM nije bio s njime na samo, vec dolazio kod nes-jer nije ga imao gdje voditi :? , a onda je odselio tako da ga Antonio nije vidio od 07 mj prosle godine, zadnji put ga je cuo 05.01.ove godine.....ukratko-podnjela sam zahtjev za promjenu vidjanja-ako ikada dojde nazad u HR, na jednom tjedno uz nadzor soc. radnika, jer smatram da trogodisnjak ima veliku zbunjenu situaciju s time, sjeca ga se ,zeli ga, imaginarno ga zove na mob s asvog telefona igracke

i kad mu pricam da je tata na putu daleko i da ce nazvati prije nego dojde-mali stoji pred vratima...e pa TATA svaka cast tebi, ali dio roditelja koju su otisli su sve samo ne roditelji kakvi bi trebali biti svojoj djeci i to me jako rastuzuje jer gledam svoje dijete koje ima prazninu a ne zna kako da ju popuni a ja ne mogu je nadopuniti.....
toliko koliko moj sin vidja svoga oca
i jos uvijek ne osporavam njegovu ljubav, ali da treba imati slovo na papiru-treba da bi se ovakvi slucajevi doveli u red
eto necu vise jer sam dobila inspiraciju.....