8)![]()
![]()
Ginger![]()
![]()
Ma naravno!!!Ginger prvotno napisa
![]()
![]()
evo mene opako peru čari 3. tromjesečja (nesanica, umor, razdražljivost zbog prethodno navedenogi još pokoja draž...)
al nema veze, sve to nestane kad osjetim svoju malenu kako se igra i lupka![]()
htjedoh vam reći kako mi se čini da je promjenila položaj, al ne znam u koji, no više mi to nije ni bitno
samo sada ne znam di joj je glava, a di guza - lupka me sa svih strana![]()
na pregledu smo ponovo u četvtrak pa vam javim stanje
svima i hvala vam na podršci
![]()
Ginger prekrasnoizgleda da je važno ostati samo trudan, onda dalje sve ide brzo, već treće tromjesečje super
Ginger, nek' je bebica živahna, izgleda da je čula tvoje male željice, sretno u četvrtak~~~~~
![]()
evo rekoh da ću vam javiti kakvo je stanje nakon pregleda u četvrtak, al nemam baš što za javiti...
naime, nije bila moja dr. nego njena zamjena (koja baš nije razgovorljiva) i nisam saznala skoro ništa novog...
nije radila uzv, niti je palpacijom trbuha utvrdila položaj, samo mi je rekla da ima još 2-3 tjedna vremena da se bebica okrene kako spada
kao da to nisam znala :/
osim toga, moram ipak malo više mirovati (zbog početka otvaranja), ne baš ležati cijelo vrijeme u krevetu, ali su zabranjeni bilo kakvi poslovi i napori
moramo izdržati još bar 6 tjedana![]()
ima još par sitih problemčića (manjak željeza, urin...), al ništa što se ne može lako riješiti
eto, to je to, javim se za koja tri tjedna
a do tada veeeelika pusa mojim najdražim suborkama
sve vas puno volim![]()
Ginger sretno! :D
Super da ste vas dvoje dobro i ~~~~~~ da bu za šest tjedana sve na svom mjestu spremno za susret života.![]()
![]()
naravno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje![]()
Ginger...Posto malo kasnim sa redovnim javljanjima
, sada sam si uljepsala dan sa vasom pricom. Prekrasno..
Zelim vam svu srecu!![]()
![]()
Upravo sam na odbrojavanju procitala da imas kontrakcije....ocito se cura namjesta prema izlazu....ne brini, vidjet ces da ce se na vrijeme sve sloziti na svoje mjesto..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Velikaobjema!
ginger slažem se sa bebomankom![]()
![]()
Moja seka je imala slično iskustvo u tim tjednima i preporučili su joj magnezij i mirovanje.
![]()
![]()
![]()
Ginger, bez bediranja. Ima još vremena za preokret, a ima i načina i rješenja za trenutnu situaciju. Ako je to carski rez - onda će biti carski rez. Bit će sve ok, vidjet ćeš. Samo ne brigaj.![]()
hvala vam drage moje![]()
danas sam bolje, još uvijek imam kontrakcije, al jučer je bilo :shock:
još su bile popraćene bolovima u donjem dijelu trbuha
frendica mi je imala nešto slično pa je rekla da samo ležim, a i utješila me, jer je kod nje bilo sve ok
ležanje mi jedino i pomaže, pa sam do daljnjeg u horizontali...
Bebel magnezij pijem već duže vrijeme, al očito trebam i mirovati, bar dok se malo ne smre
![]()
![]()
~~~~da se bolovi smire do kraja
izdrži još malo![]()
Puno ~~~~~~~~~~~~da sve bude kako treba do kraj
puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se bolovi smire i da sve bude dobro do kraja![]()
![]()
Čuvajte se![]()
Gingerdrago mi je da je bolje i nadam se da ćeš nam još biti za šetnjice~~~~~~~
Draga Ginger, dobro je da su se smirile, treba izdržati još malo, a onda ćete se vi već našetati u proljeće! Sretno!
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
za tvoju curicu
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Samo ti odmaraj, sve će to bit ok![]()
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK, velika pusa curici. A ti samo laganini.
~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Draga samo ti lezi i miruj - iako je jako lako zaboraviti kako to izgleda praviti se mrtav, meni je drugi put bilo lakše. A sad kad je zahladilo i nema sunca, gotovo da mi i ne fali skitnja![]()
Još malo![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drago mi je da si bolje, samo miruj![]()
![]()
lezi,čitaj,gledaj tv,heklaj...samo miruj![]()
i sama znaš da je za mrvicu najbolje da što duže bude u buši![]()
lezi,čitaj,gledaj tv,heklaj...samo miruj![]()
i sama znaš da je za mrvicu najbolje da što duže bude u buši![]()
svima
pa što bih ja bez vas![]()
evo ove neuobičajeno jake BH kontrakcije su se smanjile, ležanje mi očito pomaže
ma iva_luca, kad sam mogla ona 3,5 mjeseca ići iz kreveta samo do wc-a, mogu ja i ovo
kao što mia32 kaže, za mrvicu je najbolje da je što dulje u buši (a heklanje)
uostalom, za nas koke s ovog pdf-a, ležanje je pis of kejk u odnosu na ono što smo prošle da ostanemo trudne
![]()