-
Bila sam s oboje kod doktora , tako da nije panika. S Katom sam cekala dva-tri dana jer je imala oko 37,1-37,3 pa sam mislila rijesit ce sama . Kad je skocilo na 38 cetvrti dan odmah smo posle do doktora , ali samo neka glupa viroza , pa nismo nista ni uzimali (rijesilo dijete samo) 8) . Temperaturu joj mjerim u guzi i odbijem 0,5 , kao i ti. A fibru , ni najvisu nisam skidala , vec samo je pratila jer me doktorica vec unaprijed upozorila da ce biti visoka i da se ne brinem. I ta povisena fibra pomaze tijelu u borbi protiv bolesti.
S Franom smo odmah isli u doktora jer je ujutro rano imao 38,7 sto je po meni dosta. Ali i kod njega samo glupi rota virus , znaci dosta piti , prehranu prilagodit proljevu i Ferzym plus kapsule za obnovu crijevne flore. Za rotu i ostale gadarije je cak dobra i Coca-cola koja je inace po meni zivi otrov.U njegovom razredu ih je osmero isti dan pofalilo, uzas!
A za zubice moja pedijatrica kaze da je moguce da dijete ima povisenu temperaturu kad izbijaju , ali da oni u principu to roditeljima nikad ne govore jer da se u vise slucajeva dogodilo da je nesto drugo u pitanju , roditelji ne obracaju paznju i onda dovedu dijete kad je vec bolest uhvatila maha.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma