imamo problem
u subotu je imo temperaturu 39.1- 39.9 pa palo na 37,7 i onda dva dana nista pa opet iz pocetka u utorak 38,5-38,6 bili u zaraznoj vdili mu krv nalaz reko doktor super bez ikakvih tragova upala :

u cetvrtak ujutro 37.3 ali cijelu sam stvar pripisala zubima oko 14 38,5 zovu iz vrtica da dodjemo po njega do navece 39,9 skinula cepicem na 37,8 bili kod pedoce koja nas salje vadit krv

ujutro PETAK 37,3 odemo vadit krv obavimo sve pricekamo nalaz odemo k nasoj pedici i dalje sve KAO O.K. nalaz super
dosli doma temperatura 38,5 nejde naravno u vrtic moj tata ostaje s njim dok mama ne stigne s posla !

zovam Ja s posla oko 5 kad mi je stara dosla doma da vidim kakvo stanje moj Tonko kuri 40,1 skinula mu mama temp na 38,7 ali sa lupocet sirupom kad sam oko 20 sati stigla doma ; tusiram ga da spustim jos malo zaspo probudio se oko 12 sati mjerim temperturu 40,1 opet nista dala sam mu cepic i ponovo ga uspavala, spavo gotovo do jutra (ako se 4 sata moze nazvat jutrom) temperatura pala ja sva hepi nastavili spavat do 9 temperatura 37,7
oko pola jedan ;40.5dala mu ponovo sirup lupocet do 15 sati tusiram ga po ko zna koji put otisli ponovo spavat odspavali sat vremena temp pala 38,7 proslo je prilicno vremena od bilo cega za spustanje temperature dajem mu ponovo lupocet sirup oko 17,30
nakon cega mu je pala temperatura na 37,6 cak je pojeo koji zalogaj hahario po boravku, super se ponsao, pentro se i koda nije cijeli dan pod temperaturom ponasa se normalno kao i inace , prije spavanja 37,4 sad spava i nadam se da nece nocas opet zakurit jer meni stvarno nije jasno sta je jer on uz sve stalno trlja zubice , pogledala sam mu malo desni akad tamo SVE nateceno a posebno mijesta di bi trebali biti kutnjaci

Nije li to mapo rano za kutnjake , ?

ma eto tako htijela sam samo rec da ne vijerujem da je kod njega u pitanju Viroza vec da su tu u igri Zubi mada mi nije jasno da moze biti tolika temperatura od Zubi ali cula sam zadnjih tri dana razne price bas na temu visokih temperatura i izbijanja zubiju Cak i jednu pricu gotovo identicnu nasoj a radi se o jednoj maloj susjedici koja je sad2,5) znaci nedavno iskustvao!

molim vas za misljenje :/