Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: prelazi u krevet

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno prelazi u krevet

Moj Aleksandar je u Martu napunio 5 godina a jos uvek prelazi iz svoje sobe u nas krevet. Sve mi to nebi smetalo da posle toga tesko zaspim, dobro nas isutira i naravno ujutru nisam ni za sta. Namestila sam mu dusek na podu pored naseg kreveta ali uvek ima neki izgovor zasto nece tu da legne. Ajd dajte neku ideju kako da ove nocne prelaske okoncamo na lep nacin. :? Stalno sam ne ispavana a ujutru posao i jos 300 cuda.....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Umjesto madraca na podu, stavite mu krevet pokraj svoga. Tako cete svi imati mjesta.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad oni konačno isele iz kreveta ?

kad se ožene ?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja (žensko) do 8 godina . Izbacio me plač nametnika brata novorođenog koji se tamo ubacio.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

kad se ožene ?
    Ako imaš sreće.

MM i ja se ponekad pitamo neće li naš još dovesti ženu u krevet...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj je izašao s 3 godine kad je za roćkas dobio svoj krevet pol metra udaljen od našeg, ali se još uvijek vraća negdje oko 5 ujutro tak da nas doslovno pregazi, uvalja se između nas i onda razotkriva jer mu je 'kod nas vruće, a u njegovom krevetu nije' (njegove riječi) i baš nam je super tako (zasad). Povremeno ga MM (koji je smrznut) nagovori da odmah navečer legne u naš krevet jer dobro grije .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa

kad se ožene ?
    Ako imaš sreće.

Nece vam dovest zenu u krevet al ce i ozenjem rado uletit k vama.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leona od četvrte godine spava u svom krevetu u svojoj sobi. Tu i tamo se zalomi da odspava cijelu noć tamo, ali 80% noći završi ili ona kod nas ili ja kod nje jer je njen madrac udobniji od našeg, a ionako sam uvijek kao djete htjela imati krevet na kat

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa

kad se ožene ?
    Ako imaš sreće.

Moja skroz ozbiljno nagovještava da će nam dovesti muža u krevet.

A jedva je preboljela činjenicu da se ne može udati za svog tatu, pa je sad tješi to uvjerenje da ćemo svi skupa spavati.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo veliki krevetić (140cm dug) kojemo smo uklonili jednu bočnu stranicu i spojili s našim bračnim krevetom. Super se uklapa. Luka zaspi da mom jastuku i onda ga samo prebacim i tako manje-više bude do jutra. Iako, voli mi mrsiti kosu pa me to zna probuditi po noći. Ali, ništa strašno.
    Ima svoju sobu koja je dosad služila kao igralište. U zadnje vrijeme je počeo često koristiti sintagmu "moja soba", tipa doći se igrati u moju sobu, ili ostavio sam papuče u mojoj sobi. To bi mogao biti dobar znak za početak "iseljavanja". Ipak, nećemo forsati, neka još malo to pričeka. Da ne bi bilo kontra efekta.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mejra dolazi jos kod nas. Sada selimo u kucu i mm forsira da kupimo Ahmedu regularni krevet. Nema sanse. Da mi se jos i on pocne dovlacit. U kreveticu je sigurniji. (neku noc sam ga uspavala u Mejrinom krevetu ko i svaku noc, onda ga prebacim u krevetic. Ali je tu noc ostao u Mejrinom krevetu i nakon nesto vremena se probudio. Mi ga nismo culi i otiso je u kupatilo, popeo se na solju. Pao je i razbio glavu, a bilo je i malo krvi. :/ )

Ja sam spavala sa roditeljima do 12 god. Naravno ne svaku noc. Dok sam bila manja nisam kuzila zasto nemogu svaku noc. Obicno bi bilo 2 noci moze, trecu ne...

maribel avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Imam dvije curke od 5 i 8 godina, uredila sam im sobicu kao za dvije princeze na zrnu graška.
    Ta soba služi samo za igranje, točnije razbacivanje igračaka, a odnedavno je to spavaća soba MM.
    Princeze spavaju s mamom u sobi i ne pomaže apsolutno ništa da ih preselim tamo gdje im je odavno mjesto. Volim ta noćna maženja, molitvu prije spavanja, njihov miris pored sebe,ali isto tako fali mi dobrog sna i na kraju krajeva MM s kojim lovim doslovce trenutke za malo intime.
    Ne znam jednostavno do kada tako-koji je to sistem po kojem djeca sama odluče, a da pritom nema prisile i plača.
    Pokušali smo s novom posteljinom, upaljenom lampicom, pričom prije spavanja, pa još jednom pričom, pa još jednom....
    A onda izjava sad možemo napokon ići spavati mama

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Tu i tamo se zalomi da odspava cijelu noć tamo, ali 80% noći završi ili ona kod nas ili ja kod nje jer je njen madrac udobniji od našeg, a ionako sam uvijek kao djete htjela imati krevet na kat
    Larica je dobila Flexa krevet na kat sa nekakvim tornjem i madrac od hladno lijevane pjene koji je taaaako udoban. Spava tjedan dana u svom krevetu, ali oko 3-4 ujutro dođe k meni pa se skupa prebacimo u njen krevet

Gost

Početno

Blago vama , a mi svoga nagovaramo da nam se uvuče ujutro u krevet da se mazimo , ali za sada nema šanse .
    No kako smo ga tek posvojili mislim da je to razlog jer se još nije skroz opustio sa nama .Isto tako se nadam da ću se jedno jutro probuditi i da će on biti kraj nas

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala, malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina sa tim "problemom". Kad ne radim nocni prelasci mi ne smetaju toliko, ali radnim danima sam kao zombi. Na zalost ne mogu da stavim njegov krevet pored naseg jer njegov je bqs veliki i dosta visi od naseg. Ovih dana se navikao da prelazi na svoj madrac pa je malo lakse, ali se cesto budim da proverim jel vec presao ili ne doneo je i svoje medvedice sa sobom pa zajedno sa njima spava

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i nasa to radi iako ima svoj krevet i to u istoj sobi u kojoj smo i mi!! bilo nam je zao odvajat ovu godinu jer je maleni s nama pa da ne bude sama a dogodine ce oboje u jednu sobu. uglavnom, ona prijedje nama, u zadnje vrijeme i po 3-4 puta tjedno. i jos kaze ja bi tebe jer te volim... i kako je onda izbacit iz kreveta?!
    tjesim se da ce se udat jednog dana....

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi imamo mali dječji krevet pored našeg. i opet neće. prije neko veče sam je molila (a ja inače ne molim 8) ) da ostane tu spavati kako smo se dogovorile dok je još bila budna (pa da se predjutro opet vrati). nije htjela (nije htjeeelaaaa, nije htjeeeelaaaa....)... pop... sam, al nisam htjela dramit u pola 1 ujutro. čak je i zxuja vidjela da je vrag odnio šalu! ja ovako više ne mogu!!

da čujem savjete... ima taj mali krevet (ima čak pravi i ugodan madrac na njemu, a ne onaj dječji) ima svoju sobu sa velikim krevetom - neće ništa! samo kod nas, a ja to više ne mogu izdržati. prvo mlatara nogama i pravi piruete, ubi me, drugo ne pokriva se, jer joj je stalno vruće s nama. obećava da nas neće udarati, al mislim... kad zaspi kao da zna što radi

jedna frendica me nagovara da koristim mito i korupciju... :/

što veli juul i ostala raja ?

tjesim se da ce se udat jednog dana
    moja je izjavila da se ne misli udavati, niti rađati. da će stalno živjeti sa mamom i tatom! mojoj sreći nema kraja!

i da... kad vele sa četiri godine im se da objasnit. aha, malo morgen!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Marko ne odustaje, i on ima krevet

u biti mi ne smeta, dok mirno spava, ali kad se počne ritati

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno dobne skupine3-6

Lepa ti je ova pesma.Zaista.(Mislim na Mariju 71)

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    ... a ionako sam uvijek kao djete htjela imati krevet na kat
    uzivaj

Novi ce uskoro 3, ok mali je, ali ja ne mogu ni da zamislim da bi on mozda nekad mogao da pozeli da spava sam u krevetu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: dobne skupine3-6

Citiraj Sneki prvotno napisa
    Lepa ti je ova pesma.Zaista.(Mislim na Mariju 71)
    Branko Ćopić je bio i još uvijek je moja velika utjeha i ljubav

sorry na ot

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa
    Blago vama , a mi svoga nagovaramo da nam se uvuče ujutro u krevet da se mazimo , ali za sada nema šanse .
    No kako smo ga tek posvojili mislim da je to razlog jer se još nije skroz opustio sa nama .Isto tako se nadam da ću se jedno jutro probuditi i da će on biti kraj nas
    pa uvuci se ti njemu u krevet iili ga uspavljujte u vasem krevetu, mala je sansa da ce po noci kad se probudi pobjeci u svoj krevet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •