kao sto naslov kaže, ja bih trebala kore za baklavu, pa me zanimaju vaša iskustva. Koje su dobre??
thx
kao sto naslov kaže, ja bih trebala kore za baklavu, pa me zanimaju vaša iskustva. Koje su dobre??
thx
Moja mama kupuje tanke na placu (Tresnjevci).
Zadovoljna je.
Ja sam se razocarala u kvaliteti Clarum kori, koje su mi bile super, al su se jako pokvarile, lijepe se i trgaju dok ih odvajas.
Ja ih kupujem na placu u Kustošiji i odlične su,također tamo kupujem i mlince i za 5 su...pa ako ti je usput nećeš pogriješiti![]()
Uvijek s korama s placa, s Teninim sam jednom probala na nagovor mame i pokajala se.
Na placu baš rade slatke kore s jajima za baklavu i one su žuće, tanje i stoput ukusnije za baklavu.
Sprintove plave su najbolje ali ima samo u BiH
na jarunskom placu,super su!
Najbolje kore koje sam probala su Viksi (proizvodi ih tvrtka iz Vinkovaca) koje sam uspjela naći samo u Getrou. A nedavno sam shvatila da ista tvrtka proizvodi i kore koje se prodaju u Plodinama pod njihovom robnom markom, i isto su mi super.
Kore Tena mi smrde po octu
Kupljene kore u dućanima meni su katastrofa, dobre su one s placa, ako nemaš domaće 8)
Prevelika je razlika bilo koje pite slane ili slatke kad je kora domaća ili gotova.
Često imam baklavu, ali općenito za bilo koju pitu kad sam radila s korama iz dućana ja nemogu jesti.
Zar Ledo ima kore, ovo fakat nisam znaal.wewa prvotno napisa
rusalka prvotno napisa
isto kaze i mm - obiteljski slagac baklave![]()
Ima ih i u Plodinama. One kore koje su kao Plodine brand su takodjer zapravo Viksi!litala prvotno napisa
ovako i moja mama.ja još nisam radilaAdioMare prvotno napisa
![]()
ja sam tip za kremaste kolače![]()